Torsdag 24 Jun
Stockholm

Caroline i Bonde söker fru: "Det blev droppen som fick mig att lämna"

Bonde söker fru
Årets Bonde söker fru har minst sagt levererat lite av allt. En av de som valde att lämna självmant var brevskrivaren Caroline Kylli. Foto: TV4Play

Årets Bonde söker fru har minst sagt levererat lite av allt. Vi har fått se allt ifrån kärlek till tårar och tjafs. En av de som valde att lämna självmant var brevskrivaren Caroline Kylli. I en intervju med Aftonbladet berättar hon varför.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var förra veckan som årets säsong av Bonde söker fru hade säsongsavslutning vilket betydde att bönderna skulle göra sina slutgiltiga val. För vissa var det enkelt, och för andra blev det svårt. 

Någon som haft det lite problematiskt med tjejerna var fågelbonden Erik

Hans strikta regler om hur förhållanden bör vara fick ett par av tjejerna att tveka lite på hur livet skulle kunna komma att bli på gården. Tendenserna visade sig bland annat genom att han skickade hem Katrin Lennartsson efter att hon ifrågasatte Erik under en lunch. 

"Det är ju inte bara vi som ska ställa frågor, du måste ju fråga oss saker också", sa Katrin till Erik under en lunch. Under nästa valdag så fick hon åka hem. Bildkälla: TV4Play

Någonting som också mötte en del kritik var Eriks mardrömsdejt med Caroline Kylli. Erik blev under dejten arg över att Caroline påpekade att kanske inte alla tjejer föredrar att vara ute i naturen eller att fiska. 

– Jag vill inte ha en tjej som sitter hemma och skiter i allt. Någon som bara ska sitta i köket och glo, sa han. 

– Så om en tjej inte gillar naturen så skiter hon i allt?, frågade Caroline. 

– Nej, men hon skiter i det som är jag, sa Erik argt. 

Som nykär kan man ofta låtsas ha mer gemensamt med sin crush än man egentligen har. Men det gör inte Caroline. Bildkälla: TV4Play
När Caroline berättar om hur hon upplever dejten börjar hon att gråta. Bildkälla: TV4Play

Senare valde Erik att ta Caroline åt sidan och förklara att han överreagerat, men dessvärre var skadan redan skedd. 

Under slutvalet så valde Caroline själv att åka hem. 

– Jag tror aldrig att det skulle kunna bli någonting annat än vänskap mellan oss, sa hon då, till en märkbart chockad Erik. 

– Jag är faktiskt lite förvånad, sa Erik. 

Nu väljer Caroline att berätta varför hon inte ville vara kvar. Det var helt enkelt den hemska fiskedejten som avgjorde. Bildkälla: TV4Play
Erik blev chockad över att Caroline valde att lämna. Bildkälla: TV4Play

I en intervju med Aftonbladet berättar nu Caroline att hon hade starka känslor för Erik, men att det var den sista katastrofdejten som förstörde allt. 

– Det fanns en besvikelse för att jag hade haft höga förhoppningar på honom. Så jag var väldigt ledsen. Det är tråkigt när kärleken inte blir som man tänkt sig.

Var dejten då det uppstod osämja avgörande för dig?, frågar Aftonbladet. 

– Det var mycket som var avgörande och därför uppstod det konstig press. Så ja, det var det. Innan dess hade jag inte tvivlat alls på honom, säger hon. 

När hon sedan får frågan om hur hon ska fira jul så svarar hon med glimten i ögat:

– Med min familj. Och inte i naturen. Jag ska inte fiska eller något liknande. 

Läs artikeln i sin helhet här.

Läs mer: Eriks dejt i Bonde söker fru fick mig att spy rakt ut

Gjorde hon rätt i att lämna?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela