Måndag 17 Jan
Stockholm

Simon om tiden efter Bonde söker fru: "Hon ville inte ha med mig att göra"

Det blev extremt känslosamt i kvällens Bonde söker fru. Tittarna fick se en förkrossad Simon stå ensam på flygplatsen då Frida aldrig dök upp. I en exklusiv intervju med Nyheter24 berättar han nu om tiden efter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Mjölkbonden Simon Ohlsson, 26, har minst sagt gjort succé i årets Bonde söker fru. Tittarfavoriten har med sin sköna personlighet och härliga humor tagit svenska folket med storm och på sociala medier har han varit ett hett samtalsämne mellan många Bonde-fans. 

Men sagan slutade tyvärr inte som väntat för Simon. I sista programmet fick han sin Frida, 21, och kärleken fullkomligt blomstrade mellan paret. 

– Jag fick honom. Jag fick min Simon, snyftade en rörd Frida fram i slutscenerna. 

Men efter att kamerorna stängts av och produktionen lämnat gården så blev det tyst mellan paret, och de hördes inte mer än ett par sms hit och dit. Simon anade oråd men hoppades på det bästa inför kommande kärleksresa. Men tyvärr så inträffade det värsta. 

Frida dök inte upp.

Det hela slutade med att Simon fick åka på sin resa ensam, och blev sedan överraskad av sin gode vän Per, och tillsammans fick de sig en fin resa ändå. 

Men hur har allt gått sedan programmet? Nyheter24 kontaktade Simon för att se hur livet rullat på efter hjärtekrosset. 

– Förlåt om jag tryckte bort samtalet först, jag pratade med en försäljare och man har ju inte hjärta att säga nej så blir alltid pålurad massa saker jag redan har, skrattar Simon. 

Vad var det den här gången då?

– Något kofoder, svarar han.

"Såklart blir man lite förbannad när man tänker på att en människa bara kan strunta i att höra av sig sådär", säger Simon i programmet. Bildkälla: TV4Play

– Jag mår bra nu. Det har varit mycket frågor om vad som hänt och så. Men som jag sagt, det är ett halvår sen och tack vare mina vänner och familj har livet rullat på bra. Utan dem hade jag inte klarat mig så bra som jag gjort. 

Han berättar även att det inte bara är familjen som funnits där – utan att han mött stöd från hela svenska folket. 

– Jag är väldigt chockad över stödet jag fått från svenska folket. Man blir nästan lite rörd när man tänker på det. Det är jag otroligt tacksam över, säger han. 

Hur har du haft det efter Bonde?

– Det har rullat på. 

Hur blev resan med din vän Per?

– Det blev jättebra! Jag kunde inte fått en bättre resa. Att han var så spontan och släppte det han hade hemma kan jag inte än förstå. En stor eloge till honom. Det är inte många som skulle göra så. Då är man en bra vän. 

Resan fick sig en ordentlig vändning när Simons vän plötsligt dök upp på hotellet. "Inte alla som skulle släppa allt och ställa upp sådär", säger Simon. Bildkälla: TV4Play

Har du kunnat komma över det som hände litegrann?

– Ja jo, det känns bättre idag. Jag mår mycket bättre och har kommit över Frida. Klart det fins lite kvar att jobba med, men jag känner att jag nog kommer våga ta in kärlek igen. 

Vad sa hon det var som inte hade fungerat? 

– Hon hörde av sig till produktionen men inte till mig. Hon ville inte ha mer med oss att göra. Just där och då var man ju ledsen och nästan lite förbannad på varför man gör så. Gör man slut måste man vara uppriktig och säga det rakt ut. Man funderar ju så mycket på vad man kan ha gjort som blev fel. Gick jag för fort fram? Man får inget riktigt avslut, säger Simon.

Du är en riktig pangkille Simon. Tror inte det berodde på dig. Men berätta, har du vågat dejtat någonting sen programmet?

– Nej det har jag inte gjort. Jag känner att det måste få lägga sig lite efter att programmet slutat sändas. Efter nyår kanske det blir och så. Det har varit tjejer som hört av sig och undrat om man är singel, men jag har sagt att de får följa programmet så kanske man kan höras efter, man vill ju heller inte spoila någonting.

Men vad söker då Simon hos en tjej, om nu någon där ute skulle vara sugen på att höra av sig?

– Jag gillar ju att man har lite driv och att man är jordnära. Att man är ärlig uppriktig och snäll. Och att man är trygg i sig själv och inte spelar någon annan. 

Simon har fångat svenska folkets hjärta och verkligen visat sina finaste och bästa sidor i TV-rutan. "Fått ett otroligt stöd", berättar han. Bildkälla: TT

Men typ som du är kan man väl säga?

– Haha jo så kanske man kan se det!

För jäntorna på Öland då – kan man hitta dig på Tinder?

– Jag har faktiskt inte Tinder. Tänkt att det inte är någonting för mig men nu har man ju förstått att det är så man träffas nuförtiden. 

Och slutligen – skulle du kunna vara med i Bonde söker fru igen?

– Jag vet inte om de skulle bli samma kick riktigt. Så nej det skulle jag nog inte. 

Här tillsammans med resten av bönderna i årets Bonde söker fru. Bildkälla: TV4
Kommentera
Kopiera länk
Dela