Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf
Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf - Foto: Bildkälla: Stella Pictures

Bianca och Alice möts av hård kritik: "Storhetsvansinne"

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf kommer den 25 maj ha en showcast i Globen. Detta har väckt många reaktioner hos folk och det har riktats mycket kritik mot bland annat priser och åldergräns.


Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf driver tillsammans podden "Har du sagt A får du säga B" och det var där de delade de med sig av nyheten om eventet. Avsnittet var kortare än vad deras avsnitt brukar att vara då det var till för att förmedla nyheten. 

Biljetterna finns redan att köpa och kostar mellan 265-450 kronor. Bianca skriver i sin blogg att hon inte kan tro det och skriver att det är sjukt. Medan många delar hennes tankar så anser andra att mycket ligger fel till. Bland annat kommenterar en person i hennes inlägg att hon har "storhetsvansinne". Vidare skriver personen:  "Ert liv består av shopping, resor, äta ute på restauranger ständigt, märkeskläder, resor resor resor, alkohol, vad i hela fridens namn har ni att tillföra överhuvudtaget till unga människor!". 

Trots dessa kommentarer är Bianca en influencer och en förebild för många ungdomar runt om i landet. Många står upp för Bianca i hennes inlägg och svarar på de kritiska meddelandena genom att skriva: "Vilken tur att det är helt upp till var och en om man vill gå dit eller inte, eller hur? Varför ens kommentera såhär? Om du tycker det är ”fel” låt bli att gå, enkelt.". 

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf. Bildkälla: Stella Pictures

Till eventet kommer det att finnas en åldersgräns på 13 år för parkettplatser, medan läktare inte har någon gräns. Även fast det inte är Bianca och Alice som bestämmer dessa regler så har även detta fått en stor kritik. "Mycket märkligt resonemang med åldersgränsen. Betyder det att det som inte är lämpligt att höra för minderåriga inte hörs till läktaren? Avancerad censurteknik.". 

Varför Live Nation valt att göra denna typ av åldersgräns vet man inte. Sedan finns det kritik mot att det bör finnas en högre åldersgräns då de ämnen som det brukas prata om inte är barnvänliga. Att prata om sex och alkohol framför eventuellt nio åringar är någonting väldigt många ifrågasätter. Men frågan som tillkommer är ju givetvis om det är föräldrarnas ansvar om barnen ska få se showen eller inte.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?