Söndag 20 Jun
Stockholm

Alla nya filmer, serier och dokumentärer på Netflix år 2019

Noomi Rapace medverkar i en film som visas på Netflix
Januari vädret är ingen fara, Netflix släpper massor av filmer och serier. Foto: Netflix

2019 närmar sig med stormsteg – Netflix är redo och laddade för det nya året, är du? I januari släpper de ett stort utbud av filmer, serier och dokumentärer för att låta dig starta året på bästa sätt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nya serier på Netflix i januari

Comedians of the world (1 januari)

Serien kommer att visa en enastående upplevelse av stand-up komedi från 47 komiker från 13 regioner på åtta språk. Den banbrytande serien kommer att innehålla en rad speciella shower. Förbered dig på att starta året med ett gott skratt! 

Friends from college - säsong 2 (11 januari)

Misstag. Sårade känslor. Livet går vidare. Nu, med ett bröllop att se fram emot så försöker gänget att lämna det förflutna bakom sig. 

Black earth rising (25 januari)

En samtida thriller som följer en kvinnas svåra resa. Kvinnan som under Rwandas folkmord blev föräldralös växte upp i London med sin adoptivmamma och försöker upptäcka sanningen om sitt förflutna. 

Serie: Black earth rising. Bildkälla: Netflix

Nya filmer på Netflix i januari

Revenger (15 januari)

Hungrig efter hämnd infiltrerar den före detta detektiven en fängelseö som är bebodd av fångar som väntar dödstraff. Väl på jakt efter en demon-liknande varelse som återuppstått efter en dödsolycka blir livet plötsligt på blodigt allvar. 

Close (18 januari)

En säkerhetsexpert måste komma på en felfri plan för att kunna skydda arvtagerskan från kidnappare och samtidigt kämpa för att hålla sig vid liv.

Noomi Rapace i Close. Bildkälla: Netflix

IO (18 januari)

En av de sista överlevande på jorden, en tonåring, kämpar mot tiden för att kunna rädda den förgiftade planeten. Hon måste skynda sig innan den sista transporten till en rymdkoloni lämnar henne strandsatt.

Nya dokumentärer på Netflix i januari

Remastered: Massacre at the stadium (11 januari)

I flera år har en tjänsteman i Pinochets armé anklagats för mordet på den chilenske protestsångaren Victor Jara. Nu försöker han att befria sig själv från exil. 

Film: Remastered: Massacre of the stadium. Bildkälla: Netflix

Trigger warning with the Killer Mike (18 januari)

Rapparen, skådespelaren och aktivisten Killer Mike får sin egen serie som handlar om att granska kulturella tabun och ge tittarna utrymme för att undersöka alla "tänk om" och alla "varför inte" som begränsar hur vissa människor kan flytta och arbeta i världen. 

Conversations with a killer: The Ted Bundy tapes (24 januari)

Snart har 30 år gått sedan seriemördaren Ted Bundy avrättades. I januari släpper Netflix fyra avsnitt av de aldrig tidigare hörda inspelningarna med Bundy. Dessa intervjuer med seriemördaren spelades in dagarna innan hans avrättning. 

Kollar du på Netflix?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela