Måndag 17 Jan
Stockholm

Här är nya Game of Thrones teasern – med ett galet avslöjande

Game of Thrones, final season, season 8, teaser.
Här är teasern inför säsong 8 av Game of Thrones. Foto: Faksimil: HBO

Idag släpptes en teaser inför den allra sista säsongen av Game of Thrones. Och de innehåller ett riktigt smaskigt avslöjande (spoiler-varning!).

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Har du sett fram emot den allra sista säsongen av Game of Thrones?? Då är du verkligen inte ensam. 

För precis som dina kollegor, Johan som jobbar på mataffären och i princip alla som har tillgång till HBO:s streamingtjänst så kommer du med största sannolikhet sitta bänkad när Säsong: 8 Avsnitt: 1 drar igång.

Och trots att den kalla, hårda Game of Thrones-lösa "wintern" så är det ju så att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge. Och ibland till och med får ett smakprov. 

Det smakprovet är här, i form av en åttasekundersteaser från HBO. En teaser som innehåller ett riktigt smaskigt avslöjande.

Och vad är avslöjandet då? Ta reda på det själv här:

Om säsong 8: Fansen kommer "behöva gå i terapi"

Så vad har vi att se fram emot i den sista säsongen då? Tja, enligt skådespelaren Gwendoline Christie, som spelar Brienne of Tarth, så finns det en risk att du kommer att behöva gå och prata med någon efter säsong åtta. 

– Du kommer att behöva terapi. Jag tror att slutet på säsongen kommer göra att hela världen behöver få professionell hjälp, var Gwendoline Christies exakt ord i intervjun med E News!

Tog 55 dagar att spela in en scen

Om det är något som man kan förutspå är att den sista säsongen minst sagt kommer att vara storslagen och pampig. Och det verkar verkligen inte som att serieskaparna hållit tillbaka inför finalen. 

De avslöjade nämligen att de hade lagt hela 55 dagar på att spela in en enda scen, vilket Nyheter24 har skrivit om.

Svårt att minnas allt som hänt? Inga problem!

Vem var det som halshögg vem, och vem är kär i vems syskon? Efter sju säsonger är det ju faktiskt inte så lätt att minnas exakt allt som har hänt under seriens gång. 

Om du behöver friska upp minnet så kan du kolla in denna korta video – som enkelt sätter dig på rätt spår igen: 

Vill du läsa mer om Game of Thrones? Gör det här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela