Måndag 17 Jan
Stockholm

Margaux Dietz har förlovat sig med Jacob Liebermann: "Han sa JA"

Margaux Dietz och hennes fästman Jacob Liebermann, strand i Maldiverna
Margaux Dietz har förlovat sig. Foto: Instagram @margauxdietz / Pixabay

Influencern Margaux Dietz, 28, har förlovat sig under en familjesemester på Maldiverna. Hon friade till kärleken Jacob Liebermann, som hon även han sonen Arnold tillsammans med. På Instagram avslöjar hon att: "Han sa JA".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Margaux Dietz, 28, fångade svenska folkets hjärtan när hon valde att dela med sig av sin förlossning för allmän beskådan. Filmen är från våren 2017 och har över 1,2 miljoner visningen. Huvudperson? Ja, det är sonen Arnold som föds i filmen. 

Förlossningsfilmen blev en riktig snackis och Margaux som nu blivit en Youtuber och Let's dance-profil ångrar inte videon en sekund. Hennes öppenhet och att hon delade med sig av sin födsel i sociala medier gav hennes dessutom 2017 det "Stora influencerpriset".

– Nej, inte en enda sekund. Den har verkligen bidragit till att många tjejer har blivit mindre rädda för att föda barn, och att många killar har blivit mindre rädda för hela händelsen. Jag är jätteglad att jag la upp den, har Margaux Dietz tidigare sagt till Expressen.

Under söndagen avslöjar Margaux Dietz på sin Instagram att hon friat till sin kille Jacob Liebermann, som även är pappa till sonen Arnold. 

På familjesemester på Maldiverna har Margaux Dietz som gått ner på knä och friat till sin älskling.

"Han sa JA"

”Han sa JA....”, skriver den lyckliga Youtube-profilen på Instagram där hon har över 260 tusen följare.

Kärleksparet är nu alltså förlovade! Stort grattis till turturduvorna!

Tagit saken i egna händer

Margaux har även skrivit: ”Yes jag har friat till Jacob. Det är en längre historia men det kändes helt rätt att ta saken i egna händer.”

Och ringen, passar henne verkligen som handen i handsken!

Stort grattis till de nyförlovade! Bildkälla: Instagram @margauxdietz

En annan snackis kring Margaux har varit hennes lägenhet. Badrummet är många drömbadrum, men i september 2018 bestämde hon sig för att sälja lägenheten. Priset var inte heller så pjåkigt. Här kan du se bilder på lägenheten och läsa hur många miljoner hon önskade för den.

Nyheter24 har tidigare skrivit flera saker du antagligen inte visste om Margaux Dietz. Hade du exempelvis koll på att hennes vatten gick inne på 7-Eleven där hon även började filma hela födseln? Det kan du läsa mer om här.

Följer du Margaux Dietz?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela