Måndag 14 Jun
Stockholm

Joakim Lundell avslöjar detaljerna om intima piercingen

Joakim Lundell avslöjar piercingen.
Joakim Lundell avslöjar detaljerna om sin intima piercing. Foto: Fredrik Sandberg/TT Bild, Björn Lindgren/TT Bild, Youtube/Jocke & Jonna

Det är i en frågestund som Joakim Lundell avslöjar att han har piercat sig på ett väldigt intimt ställe. – Jag kan lova att det gjorde ont. I sex månader gick jag med den värsta smärta jag någonsin har haft i hela mitt liv, berättar Joakim.​

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är på sin Youtubekanal som Joakim, 33, och Jonna Lundell, 24, svarar på de rykten som deras fans har hört om dom. Ett av de rykten som cirkulerat är huruvida Joakim har piercat sitt könsorgan.

– Ja, det är sant, säger Joakim.

Då avslöjar Jonna att Joakim faktiskt har två piercings i sin penis.

– Det var back in the days, jag hade precis fyllt 18 år. En del vill åka ut och resa, andra vill pröva på livet. Jag ville pierca kuken – det är så det kan bli, säger Joakim.

Jonna frågar då om det verkligen stämmer.

– Nej, det är inte så. Jag var ihop med en tjej som hette Ella. Hon hade läst någonstans att hon gillade piercade snoppar, säger Joakim.

Jonna Lundell berättar även att Joakim har två piercings i sitt könsorgan. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

"Jag mådde väldigt dåligt"

Jonna ifrågasätter hur han menar – hur du hade läst att hon gillade det?

– Nej men hon hade läst det, det finns ett ordspråk. Jag vet inte vilket land det handlade om men i nåt visst land så var det att ha sex med någon som inte har piercing i snoppen var som att äta ris utan salt, säger Joakim och berättar mer detaljerat:

– Den där staven ska då stimulera på något sätt därinne om du är med. Du är ju med för du har ju varit med om det här, säger Joakim till Jonna.

Joakim Lundell gjorde piercingen som 18-åring. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

Joakim berättar att han ville tillfredsställa sin flickvän och "ställa upp".

– Jag var väldigt osäker på den här tiden, jag mådde väldigt dåligt, jag ville vara alla till lags så jag gick till den här piercingsalongen och jag var typ den enda som hade gjort den här piercingen. Dum nog att göra den piercingen, berättar Joakim.

Fick bita på träbit

Joakim förklarar sedan hur själva ingreppet gick till. För att kunna göra piercingen så var han tvungen att ha erektion – något Joakim fick lösa där på britsen.

– Jag var nervös men jag lyckades till slut. Han som gjorde piercingen tog på sig svarta handskar och jag fick en träbit att ha i min mun. "Här, bit på den här, det kommer göra ont", säger Joakim.

Ingreppet var smärtsamt och blodigt. Bildkälla: Costas Metaxakis/AP/TT Bild

Och det blev rejält blodigt.

– Jag kan lova att det gjorde ont. I sex månader gick jag med den värsta smärta jag någonsin har haft i hela mitt liv, berättar Joakim i videon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela