Måndag 14 Jun
Stockholm

Bianca Ingrosso: "Isabella Löwengrip har ljugit en hel del"

Bianca Ingrosso till attack mot Isabella Löwengrip
I sitt senaste podavsnitt pratar Bianca Ingrosso om Isabella Löwengrip. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso pratade om Isabella Löwengrip och hennes ex-pojkvän i det senaste avsnittet av "Har du sagt A får du säga B". Men delarna om Isabella klipptes sedan bort.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Skandalen kring Isabella Löwengrip, 28, och hennes ex-pojkvän har varit en av vinterns mest omskrivna händelser i den svenska kändisvärlden. 

Förhållandet mellan Isabella och finansmannen, som är i 30-års åldern, tog slut i november. Detta efter att det framkommit att han hade förlorat 30 miljoner kronor i dåliga aktieaffärer.

Isabella hävdade att kriminella personer hade sökt honom i hennes hem – något som visade sig vara falskt.

På arbetsplatser och i fikarum landet över har det skvallrats om Isabella och finansmannen, och podd-drottningarna Bianca Ingrosso, 23, och Alice Stenlöf, 22, kan inte heller låta bli att spekulera i vad som har hänt. 

Isabella Löwengrip och hennes ex-pojkvän hösten 2017. Bildkälla: Stella Pictures

I det senaste avsnittet av sin podcast "Har du sagt A får du säga B" så diskuterar Alice och Bianca skandalen kring Isabella och finansmannen. 

Avsnittet hann bara ligga uppe i några timmar innan delen där de pratar om Isabella klipptes bort, något som Bloggbevakning var först med att uppmärksamma.

I den delen som nu är censurerad så hörs Bianca bland annat säga:

– Jag säger så här. Jag är uppväxt, typ, i ett liknande scenario och jag vet att bara för att man är offentlig och väljer själv att prata om det ÖVERALLT så betyder inte det att det är sanningen. SÅ mycket står jag för att jag kan säga, säger Bianca och fortsätter:

– Jag tror 100% på det han säger. För när man vet sanningen och ens flickvän som är så offentlig så som hon är, går ut och pratar om HANS karriärs-situation, som inte har nånting med henne att göra. Bara där tycker jag att det är ganska fel, säger Bianca.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso har podcasten "Har du sagt A får du säga B". Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca tror att allt är planerat in i minsta detalj när det kommer till PR-maskineriet runt skandalen.

– Jag tycker att det är fel av henne att gå ut och prata om det för, du har precis förstört hela hans liv. Det känns som att det här är en stor PR-situation för det är ju så hon har jobbat väldigt länge, att hon hittar på saker för att locka läsare. Alltså, hon har ju sagt det själv att allting hon gör är strategiskt, säger Bianca.

Bianca Ingrosso kritiserar Isabella Löwengrip. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca avslutar med att säga att hon inte är en av de som har Isabella som förebild.

– Helt ärligt, jag ser igenom en hel del. Det har också kommit fram att hon ljugit en hel del om sina siffror, vilket jag vet hur lätt det är att göra i den här branschen, säger Bianca i "Har du sagt A får du säga B".

Det Bianca syftar på är när Isabella ljög om sin statistik och hävdade att hon hade 1,5 miljoner unika läsare i veckan. Siffran visade sig sedan vara 260 000 unika läsare i veckan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela