Youtubeprofilerna Jonna och Joakim Lundell
Jonna och Joakim Lundell bemöter de rykten som går om dom. - Foto: Instagram/jonnalundell. Bilden är ett montage.

Jonna Lundell: Flera tjejer började skriva till Joakim då

I en ärlig video berättar nu Joakim och Jonna Lundell om de rykten som går om paret. Och ett rykte, det är att Joakim och Jonna ska skilja sig. – Det var en massa tjejer som började skriva till Joakim då, säger Jonna.


Det var tidigare i veckan som Joakim och Jonna Lundell bjöd sina tittare på en efterlängtad video – nämligen en frågestund där de svarar på de rykten som fansen har hört. 

Under videons gång så avverkade de flera grova frågor från fansen. Bland annat avslöjade Joakim och Jonna att de har haft trekant med en kompis. Joakim bekräftade även att det stämde att han har gjort en intim piercing. Något som var både smärtsamt och blodigt.

Ett rykte som har cirkulerat om Joakim och Jonna den senaste tiden och som kanske är nyheter för många – det är att det skulle ha skurit sig mellan dom och att de skulle närma sig en skilsmässa.

– Att det har hänt någonting mellan oss för vi inte har ringarna på oss, säger Joakim.

Joakim och Jonna Lundell svarar på rykten. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Jonna berättar då att hon inte får på sig sin ring eftersom hon under graviditeten gick upp i vikt. Men efter att parets dotter Lunabelle föddes den 28 oktober så har Jonna går ner 20 kilo. 

Hon har ännu inte testat ringen, men hon tror att hon fortfarande är något svullen. 

Men var är Joakims ring då?

Jo, han har råkat tappa ner den någonstans i parets sängmodul – och de har helt enkelt inte bara orkat lyfta upp madrassen och leta...

Joakim och Jonna Lundell. Bildkälla: Stella Pictures

Både Joakim och Jonna har genom åren lärt sig att ta alla rykten med en klackspark.

Joakim berättar hur fort det kan gå när ett rykte börjar spridas. Vid ett tillfälle var det något tekniskt fel på deras respektive Facebookprofiler som gjorde att det såg ut som att de inte längre var ett par.

Jonna berättar att det var då var en massa tjejer som började skriva till Joakim och frågade om han ville ta en fika.

– Ja, jag ville helst dra ut på det en vecka till, skämtar Joakim i videon.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!