Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jonna Lundell nobbade "Let's Dance" – nu berättar hon varför

- 27/12/2018, 14:04

Trots att deltagarna i "Let's Dance" får nästan en halv miljon kronor så tackade Jonna Lundell nej till att medverka i TV4-programmet. Nu berättar hon om anledningen.

Sedan första säsongen av "Let's Dance" år 2006 så har TV4-succén lockat Sveriges kändisar till dansgolvet. 

Genom åren har vi bland annat sett Måns Zelmerlöw, Markoolio, Anton Hysén, Ingemar Stenmark, Marie Serneholt, Bianca Wahlgren Ingrosso, Anja Pärsson och många fler dansa sig fram samtidigt som miljontals svenskar bänkat sig framför tv:n varje fredag.

Programmet leds nu av David Hellenius och Tilde de Paula Eby, och i juryn ser vi Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar.

Anja Pärsson
Anja Pärsson kom tvåa i "Let's Dance" år 2017. Bildkälla: Stella Pictures

Tidigare i december avslöjades det att Magnus Hedman och Magdalena Graafs son Lancelot "Lance" Hedman, 18, ska tävla i nästa års säsong som väntas dra i gång i början av 2019.

En vi inte kommer att få se testa sin lycka med cha cha cha, rumba och vals är Youtubeprofilen Jonna Lundell, 24. 

Joakim och Jonna Lundell
Joakim och Jonna Lundell blev nyligen föräldrar till dottern Lunabelle som föddes den 28 oktober. Bildkälla: Instagram/joakimlundell

I sin blogg berättar Jonna att hon för några veckor sedan blev tillfrågad att vara med i programmet

Trots de stora pengarna som finns att tjäna på att delta så nobbade Jonna förslaget. 

Bianca Ingrosso fick hela 300 000 kronor för sin medverkan, och hennes bror Benjamin Ingrosso drog in 400 000 kronor för att strutta runt på dansgolvet. Även Samir Badran fick 400 000 kronor för besväret.

Men inga pengar kan nog locka Jonna att delta – och hennes anledning är väldigt fin.

Lunabelle Lundell
Jonnas dotter Lunabelle Lundell är prio ett just nu. Bildkälla: Instagram/lunabellelundell

"Det spelas in i början av 2019 och det är mycket träning och så länge känner jag att jag inte kan vara ifrån Lunabelle. Jag skulle missa mycket i hennes utveckling som jag aldrig kan få tillbaka och så skulle jag nog inte kunna koncentrera mig när jag tränar för att jag skulle sakna henne för mycket", skriver Jonna i sin blogg.

Jonna tillägger att det säkert hade varit väldigt kul och lärorikt att vara med, och hon hoppas att hon får en ny chans att vara med någon annan gång.

Vill du se Jonna i Lets Dance?