Isabella Löwengrip och ex-pojkvännen
Isabella Löwengrip och dåvarande pojkvännen på prinsessan Sofias galamiddag hösten 2017. - Foto: Stella Pictures

Isabella Löwengrips gripande ord om ex-pojkvännen

Nu berättar Isabella "Blondinbella" Löwengrip med egna ord om den svåra tiden efter uppbrottet från ex-pojkvännen. Parets förhållande tog slut efter att det uppdagats att han förlorat 30 miljoner kronor i dåliga aktieaffärer.


Bloggdrottningen och entreprenören Isabella Löwengrip, 28, har haft en tuff höst. I slutet av november så blev hon singel. 

Sedan sommaren 2017 hade Isabella dejtat en finansman i 30-års åldern, men när det framkom att mannens aktieaffärer hade gått snett så tog relationen med Isabella slut. 

Finansmannen hade förlorat 30 miljoner kronor i affärerna, och han ansökte om personlig konkurs.

I samma veva så uppdagades det att Isabella hade iscensatt hot mot sig själv, något som fick hennes fans att rasa.

Nu har det snart gått en månad sedan förhållandet mellan Isabella och mannen tog slut, och det har varit jobbigt för Isabella. I sin blogg skriver hon om de fina minnen hon har av honom.

Isabella Löwengrip och hennes dåvarande pojkvän på prinsessan Sofias galamiddag hösten 2017. Bildkälla: Stella Pictures

"Det är väl de som svider väldigt mycket. Förra nyårsafton firade vi in barfota i sanden på Maldiverna…", skriver Isabella. 

Under parets förhållande reste de en hel del och de upplevde både Maldiverna, New York, Köpenhamn och Italien tillsammans.

"Denna smärta inom mig är bland det värsta"

I sin blogg berättar hon om den största insikten från året som har gått, och ännu en gång så handlar det om ex-pojkvännen.

"Att jag kunde släppa in och känna djup kärlek för en man. Klart att jag varit förälskad innan men detta var något annat passionerat", skriver Isabella.

Hon är tacksam över att hon kunde älska någon så djupt, och även fast det känns jobbigt just nu så vet hon att hon nu kan släppa in någon i sitt liv.

Isabella Löwengrip har haft en tuff höst. Bildkälla: Stella Pictures

"Denna smärta inom mig är bland det värsta jag varit med om. Hjärtesorg. I en månad exakt har jag levt med den och nu ger jag den alltså två veckor till och sedan det vara nog. Sedan får jag gå vidare. Det måste gå", skrev Isabella i sin blogg lite innan jul.

På julafton så mådde Isabella mycket bättre.

"Efter en månad och tre dagar verkar jag ha gråtit klart. Kan det vara så? Eller är det ett uppehåll? Hur som helst så njuter jag av att känna mig hyfsad glad", berättade hon i bloggen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

Nas kommer till Sverige

1 timme sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

2 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

3 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?