Bianca Ingrosso: Är extremt ensam – det har varit tufft

- 04/01/2019, 16:22

Bianca Ingrosso har inte mått bra den senaste tiden. Nu väljer hon att berätta om den svåra tiden – och den hjälp hon får. Bianca pratar med sin psykolog flera gånger i veckan.

Bianca Ingrosso, 24, ser vi i "Wahlgrens värld" och hon är nu aktuell med sitt sminkmärke CAIA som har blivit en enorm succé. Dessutom driver hon podcasten "Har du sagt A får du säga B" tillsammans med bästa vännen Alice Stenlöf, 22. Hon syns även som en av jurymedlemmarna i "Talang" på TV4.

Bianca tjänar rejält med pengar på sina många jobb – mer om det kan du läsa här.

Men trots de många framgångarna så har Bianca inte mått bra den senaste tiden. Hon stängde nyligen ner sin blogg på grund av de många hatkommentarer som kom in, och i sin podcast har hon hintat om att hon inte är på en särskilt bra plats i livet just nu. 

Det har ryktats att förhållandet mellan henne och pojkvännen Phillipe Cohen ska ha tagit slut, och han har inte synts på hennes sociala medier sedan i augusti 2018.

Bianca Ingrosso och Phillippe Cohen
Förhållandet mellan Bianca Ingrosso och Phillippe Cohen ryktas vara över. Bildkälla: Stella Pictures

"Det har varit extremt ensamt"

I senaste avsnittet av sin podcast så berättar Bianca om den svåra tiden.

– Det har varit extremt ensamt. Det har varit en tuff jul faktiskt, berättar Bianca.

Bianca befinner sig just nu i Thailand tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren och bröderna Benjamin och Theo. Men det är inte bara sol och bad på agendan. Varannan dag så pratar hon med sin psykolog via Skype.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

– Det är tack vare henne som jag har mått lite bra i alla fall. Hon har kommit att förändra hela mitt tänk med hur jag är, vem jag är, hur jag ska vara och hur jag bör agera i olika situationer. Jag tror verkligen att hon kommer att göra mig till den bästa Bianca jag någonsin kan bli nu 2019, berättar Bianca.

"Mer odramatisk"

Bianca berättar att hennes plan under det kommande året är att fortsätta prata med psykologen och att arbeta med sina relationer hon har till andra människor. Hon vill också flytta till en ny lägenhet.

Poddkollegan Alice är nyfiken och vill veta mer om vad Biancas psykolog säger.

– Vi pratar väldigt ofta och hon är väldigt skön och hon får mig på bra humör. Hon är väldigt klok och hon får mig att förstå att "när du gör det här så sätter det igång de här känslorna hos människor". Hon har fått mig att bli mycket mer lugn, odramatisk och rationell person, berättar Bianca i podcasten.

Vi hoppas att Bianca snart mår bättre!