Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Artisten Drake tafsar en 17-årig tjej under en konsert

- 06/01/2019, 14:27

En gammal video på rapparen Drake som visar när han tafsar på en 17-årig tjej har blivit viral på sociala medier. Nu väljer en del fans att bojkotta honom och flera är äcklade över hans beteende.

Under de senaste dagarna har ett nio år gammalt filmklipp från en konsert med rapparen Drake fått viral spridning på sociala medier. 

Anledningen? I filmen syns Drake tafsa på och kyssa en 17-årig tjej som han har bjudit upp på scenen. Man kan även se honom dansa med henne. 

I filmen ser man att Drake efter dansen lägger händerna på tjejens axlar och börjar kyssa hennes nacke, innan han lägger armarna runt hennes överkropp. 

– Jag får problem för sån här skit. Hur gammal är du? säger Drake i mikrofonen medan han går bort från tjejen.

Tjejen svarar att hon är 17 år. 

– Okej, 17. Jag hade kul. Jag vet inte om jag ska känna mig skyldig eller inte, men jag hade kul. Jag tycker om hur dina bröst känns mot min bröstkorg, säger han även i filmklippet. 

Innan tjejen kliver av scenen kysser Drake henne på båda kinderna, på handen, i pannan och på munnen.

Flera fans bojkottar  

Inlägget som visar filmen publicerades på Twitter i torsdags. Efter att filmen blivit viral har nu flera fans bojkottat rapartisten. Tusentals användare har kommenterat inlägget och många är besvikna och äcklade över hur stjärnan har betett sig. 

Bildkälla: Twitter

"Jag är så äcklad över hans respons efter att hon berättat hur gammal hon är. Ingen respekt", skriver en Twitter-användare.

En annan användare påpekar att det inte är första gången som Drake gör något sånt och att han alltid kommer undan med det. 

"Han fortsätter att komma undan med detta också. Det är inte första gången som han har blivit påkommen att stöta på underåriga tjejer", står det i tweeten.

Bildkälla: Twitter

Behöver inte vara rädd att hamna i fängelse

Enligt Daily Mail är filmen inspelad under en konsert i Colorado 2010 och då ska Drake ha varit 23 år gammal. 

I Colorado blir man sexuellt myndig vid 17–års ålder. Det gör att Drake isåfall inte behöver vara rädd att hamna i fängelse, trots hans olämpliga beteende.

SE I FILMEN OVAN NÄR DRAKE ANTASTAR DEN 17-ÅRIGA TJEJEN. 

Lyssnar du på Drake?