Paolo Roberto är programledare för Farmen 2019.
Paolo Roberto är programledare för Farmen 2019. - Foto: TV4

Tjejernas reaktion när killarna gör entré i kvällens Farmen: ”Det är pök”

Farmen 2019 har äntligen kickat igång – där ett gäng färgstarka karaktärer har antagit utmaningen att leva som man gjorde för hundra år sedan. När det är dags för killarna att flytta in hos tjejerna på gården möts de av ett gäng tjejer i extas.


Den tolfte säsongen av Farmen har äntligen börjat och ett gäng nya deltagare har antagit utmaningen att leva som man gjorde för hundra år sedan – samtidigt som de tävlar om en halv miljon kronor.

Avsnitt två av säsongen sänds i kväll och det är inga glada miner vi möter i början av programmet. Den 29-åriga egenföretagaren Mahsa Farajollahi har vaknat upp med svullna läppar och säger att hon inte har sovit en blund. 

– Det finns ingenting att äta och det finns ingen lypsyl. Jag tycker att 1800-talet är skit, säger Mahsa Farajollahi. 

Tjejerna bor till en början ensamma på gården och sätter igång dagen med att bygga ett staket. De klagar friskt på att arbetet på gården är tungt – de önskar att få in lite mer ”muskler”. 

– Att vara här på Farmen är jättetufft. Det är tungt att hämta vatten, det är tungt att bygga och det är mycket kroppsarbete, säger lastbilschauffören Diana Sundström. 

I kvällens avsnitt av Farmen gör killarna entré på gården. Bildkälla: TV4

Killarna gör äntligen entré 

När tre män kommer gåendes på grusvägen upp mot gården blir tjejerna som i extas och rusar emot dem. Någon av tjejerna kommenterar de andras beteende genom att utbrista: ”Här är några som har lite torka tror jag”. 

Det är fotografen och hobby-youtubern Rasmus Dangardt, tribologen Tobias Johansson och pensionären Göran söderlund som kommer till gården för att flytta in hos tjejerna – och de blir minst sagt mottagna med öppna armar.  

– Jag släppte  allt och skrek ”det kommer killar!” Jag sprang ju upp och var jätteglad, säger Diana Sundström. 

Innan det varma välkomnandet var killarna lite nervösa över hur inflytten hos det motsatta könet skulle gå. 

– Det är jättenervöst att komma in så här. Man tror att man blir hatad på en gång, men det blev vi ju inte, säger Tobias Johansson. 

Efter att de har hunnit bekanta sig en stund kom den stora överraskningen i form av ytterligare tre killar som kom upptraskandes för grusvägen. 

– Det är pök! Oj, oj, oj, utbrister en av tjejerna. 

Tjejerna sprang för att möta upp killarna när de kom till gården. Bildkälla: TV4

Killarnas muskler var efterlängtade, men alla av dem uppskattade inte att sättas i arbete på en gång. 

– Vi möttes av sex tjejer här som var väldigt inne på att vi skulle jobba hela dagarna. Jag kan ju inte göra annat än att acceptera och gå med på det, säger Rasmus Dangardt. 

Se hela avsnitt 2 av Farmen i kväll 19:30 på TV4 eller TV4 Play. 

Årets säsong av Farmen bjuder tittarna på en brokig skara av färgstarka karaktärer. Bland deltagarna finns en lastbilschaufför, en pensionär, en försäljningschef och en fotograf som tävlar om att ta hem segern. Programmet leds av Paolo Roberto, som har en dräng vid namn Wincent vid sin sida. Drängen befinner sig på Farmen under säsongen för att dela ut uppdrag till deltagarna och utvärdera deras arbetsinsatser. 

Säsongstarten var söndag den 6 januari och nu kommer programmet att sändas måndag till torsdag 19:30, med veckofinaler på söndagar 20:00, på TV4 och TV4 Play. 

I klippet ovan ser du när tjejerna och killarna möts för första gången. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Farmen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".