Onsdag 27 Okt
Stockholm

Fansen hyllar Hilary Duffs amningsbild på Instagram

Hilary Duff.
Hilary Duff hyllar Rachel McAdams genom att lägga upp bild med bröstpump. Foto: Instagram/hilaryduff

I dagarna la Hilary Duff upp en bild på Instagram där hon poserar i badmössa med en bröstpump – och reaktionerna från hennes följare lät sig inte vänta.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Skådespelerskan Hilary Duff la nyligen upp en bild på Instagram där hon poserar med en badmössa på huvudet och pumpar bröstmjölk. Stjärnan blev mamma i oktober till sitt andra barn, dottern Banks. 

Bilden är en hommage till skådespelerskan Rachel McAdams omtalade bild. Mean girls-stjärnan blev fotograferad för tidningen "Girls. Girls. Girls. Magazine". iklädd jacka från Versace och diamanter från Bvlgari – samtidigt som hon använder bröstpump. 

Hilary Duff hyllar Rachel McAdams uppmärksammade bild genom att publicera sin egen bild tillsammans med hennes. Till bilden skriver Duff: "Gör jag det här rätt?", tillsammans med en skämtsam emoji. 

Hilary Duff hyllar skådespelerskan Rachel McAdams genom att lägga upp en bild med bröstpump. Bildkälla: Instagram/hilaryduff

Om man ser till fansens reaktioner verkar Hilary Duff göra helt rätt. På tre dygn har bilden fått över 900 000 likes och tusentals peppande och uppskattande kommentarer. 

Livet som mamma är ju inte alltid en dans på rosor och det är Hilary Duff öppen med i sociala medier. För några dagar sedan gick hon ut med en bild på henne själv och dottern Banks och bad fansen att komma tips på hur man tar hand om en bebis med kolik, vilket dottern Banks då lider av. 

Hilary Duffs dotter Banks, som föddes i oktober, lider av kolik. Bildkälla: Instagram/hilaryduff

Hilary Duff har även sonen Luca Cruz, 6 år, från tidigare äktenskapet med före detta hockeyproffset Mike Comri. Paret gick skilda vägar efter fyra år tillsammans. Du kan läsa mer som Nyheter24 har skrivit om det här.

Hilary Duff blev berömd redan 2001, när hon som fjortonåring spelade titelrollen i TV-serien Lizzie McGuire. Det dröjde inte länge innan succén blev ett faktum. Hilary Duff i rollen som en typisk tonåring gjorde henne populär hos den unga publiken och hon hamnade på omslagen till veckotidningar.  

År 2003 meddelade hon att hon inte skulle medverka i serien mer, detta på grund av en tvist med Disney. 

Förutom att ha medverkat i en rad filmer och serier genom åren har Hilary Duff även gjort karriär som sångerska. Hennes tre studioalbum Metamorphosis, Hilary Duff och Dignity har sålts i 13 miljoner exemplar. 

Tycker du att det är modigt av Hilary Duff att lägga upp en bild med bröstpump?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela