Måndag 26 Jul
Stockholm

Alexander Pärleros hårda attack mot Joakim Lundell: "Jävla sopa"

Alexander Pärleros bråk
Alexander Pärleros kastar en ordentlig känga mot Joakim i sitt senaste avsnitt av "Sånt är livet – Ida och Alex". Men nu har Joakim valt att svara. Foto: Stella Pictures/Christine Olsson/TT

Joakim Lundell skulle nyligen gästat Framgångspodden med entreprenören Alexander Pärleros, Men Joakim dök inte upp. Det fick Alexander att minst sagt se rött. I ett poddavsnitt kallar han nu Jocke för "sopa".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det blåser kallt i svenska kändisvärlden. 

Det var i slutet av December kring mellandagarna som Joakim Lundell skulle gästa en av nordens största intervjupoddar, Framgångspodden, med entreprenören Alexander Pärleros. Pärleros har i stort sett haft hela Sveriges framgångselit som gäster och denna gång var det Joakims tur. 

Men Joakim dök aldrig upp. 

Alexander Pärleros hade bokat in Joakim Lundell till sin podd "Framgångspodden".

"Han är en pajas och har onanerat i TV"

I senaste avsnittet av Alexander och frun Ida Wargs gemensamma podd "Sånt är livet – Alex & Ida" rasar nu Alexander på händelsen, och han tar sannerligen i från tårna när han ger sin syn på det hela.  

Joakim har upprepade gånger berättat att han inte vill att fans och media ska kalla honom för "Jockiboi" utan att det hör till hans gamla liv. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

– Jockiboi, du vet, han som satt och onanerade i ett TV-program? Du vet vem det är väl Ida? Jag skulle ju ha honom som gäst i Framgångspodden som han tydligen totalt missat, vilken jävla sopa han är, inleder Alexander.

Ida och Alexander driver tillsammans podden "Sånt är livet – Ida & Alex". Och denna gång blev det riktigt ont blod i podden. Bildkälla: Stella Pictures

Ida försöker förgäves att avbryta Pärleros med att Joakim varit utbränd och att det kanske var därför han inte dök upp, men Alexander är fullt bestämd med att få sina ord sagda. 

– Jag skulle ha Jockiboi i podden. Vi hade bokat tid, hans manager var på plats, min filmkille var på plats, hela teamet var på plats, jag hade gjort all research och satt redo. Så har han försovit sig, men då struntat i att höra av sig. Så han brydde sig ingenting och har alltså inte ens åkt från staden, säger han och fortsätter. 

– Han hade inte ens lagt in det i sin kalender. Han har vaknat upp, inte gjort någonting och struntat i det. Och på något sätt så har jag förstått att han är så som person. På något sätt så har han kommit till den statusen där han inte är en megastar, men han är tillräckligt stor för att kunna skita i saker. De största stjärnorna bokar inte på sig saker de inte genomför. Men han är lite såhär, halvstor, så har han fått för mycket självförtroende i det hela, säger Alexander i podden. 

– Han slösar bort fem personers tid den dagen. Jag kan komma någon minut sent, men jag dyker i alla fall upp. Han är i alla fall inte välkommen att gästa någonsin igen, avslutar Alexander. 

"Låg på sjukhus"

Joakim har nu svarat och gett sin version om vad det var som gjorde att han inte dök upp. 

– Dagen jag skulle vara där var samma dag som jag bröt ihop av utbrändhet och fick åka till sjukhuset. Det blev en miss i kommunikationen. Jag skulle aldrig medvetet bara strunta i att höra av mig, men nu var ju läget akut. Kollar man datum så går det att se på vår Youtubekanal. Tycker det är väldigt synd att han behövde uttrycka sig på ett så kränkande och otrevligt vis. Han säger att det är "oproffsigt" att inte dyka upp, när man för övrigt ligger på sjukhuset, men då är ju frågan hur proffsigt det är att kalla sin gäst för "jävla sopa", säger Joakim till Nyheter24

Här kan du läsa Joakims svar i sin helhet: "Nu vet man ju vad han innerst inne tycker om mig"

Nyheter24 har sökt Alexander Pärleros. 

Läs mer om Joakim Lundells utbrändhet här.

Lyssnar du på Framgångspodden?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela