Linn Ahlborg visar upp pappans skräckskada : "Kommer bli invalid"

- 09/01/2019, 20:02

Linn Ahlborg började året med en drös goda nyheter. Men under onsdagen delade hon också med sig av lite äldre och mer traumatiska händelser. Bland annat visade Linn upp sin pappas skräckskada som orsakades av en mandolin.

Tillbaka från julledigheten och Gävletjejen Linn Ahlborg körde årets första mukbang. Där berättar hon att hon bland annat köpt en lägenhet och att hon dejtat en kille litegrann. 

– Jag har ju hyrt lägenhet här i Stockholm men nu har jag bestämt mig för att köpa en helt egen i Vasastan, berättde Linn då.

Med mycket nytt och härliga nyheter kliver Linn in i 2019.

Men under onsdagen var det dags att dela med sig av lite gamla händelser. Ja, det var riktigt starka bilder som den svenska bloggaren och youtubern la ut på sin Instastory.

"2 år sen idag"

Helt utan förvarning filmas en fingertopp i en glasbehållare tillsammans med lite skivad gurka. Fingertoppen satt alltså inte på fingret, utan låg lite ensam och utstött bland gurkskivorna.

"2 år sen idag" har Linn skrivit och taggat sin pappa Jonas Ahlborg. Videon visar alltså Linns pappas avskurna finger. 

I nästa video, som även den är två år gammal, ligger pappa Jonas och kvider samtidigt som han högt frågar:

– Kan jag inte tejpa på den då?

Men där fick tyvärr inte pappa Ahlborg något som helst medhåll. 

– Men jag kommer ju bli invalid i fingret resten av livet, fortsätter han i videon.

Omplåstrad

Dock verkar det inte som att vi behövde oroa oss för pappa Jonas, då han i sista Instastoryn står med ett riktigt brett leende. Gladeligen visar han upp sitt långfinger som ser noga omplåstrat ut.

I bakgrunden kan man höra Linn fnissa en hel del. Så den två år gamla incidenten verkade inte så allvarlig trots allt. Och så här två år senare hoppas vi att pappis Ahlborg kryat på sig och frisknat till från skräckskadan.

I videospelaren ovan kan du se skräckskadan.

Nyheter24 har tidigare skrivit om hyllningarna som Linn Ahlborg fick av fansen efter sexfrågan. Hade du svarat på samma sätt? Här kan du läsa allt om hennes genialiska svar på tal.

Följer du Linn Ahlborg?