en kvinna i svart lockigt hår, en blondhårig man tar sig för ansiktet
Anders Rosén om reaktionerna efter utspelet. - Foto: Jessica Gow/TT, Anders Rosen/Facebook

Efter Anders Roséns utspel: "Fått över 400 meddelanden"

Tennisspelaren Anders Rosén gick tidigare ut med att han försökte stoppa dokumentärfilmen "Anders, jag och hans 23 andra kvinnor" av Nahid Persson. Nu avslöjar han reaktionerna efter utspelet till Nyheter24: "Helt galet", säger Anders Rosén.


I dokumentärfilmen "Anders, jag och hans 23 andra kvinnor" följer vi Nahid Persson, 58. Hon träffar tennisproffset Anders Rosén, 50, via dejtingappen Tinder och blir blixtförälskad. Under tisdagen sändes filmen på SVT och Nyheter24 pratade då med tennisspelaren om vad som hände efter filmen.

Anders Rosén sa då att han hade försökt stoppa filmen, som han tyckte var överdriven och påhittad. Han menade också på att han hade mottagit hat- och hotbrev efter att dokumentärfilmen släpptes. Anders berättade också att han vid ett tillfälle blev påhoppad och misshandlad så hårt att två av hans revben bröts.

Nu några dagar senare avslöjar han reaktionerna efter utspelet till Nyheter24.

– Det har mest varit positiva reaktioner. Det är många damer som har kontaktat mig och vill träffas, säger Anders Rosén till Nyheter24.

Fått över 400 meddelanden

Anders Rosén tyckte att han hade skildrats som en sexmissbrukare i dokumentärfilmen. Och efter Nyheter24:s intervju med 50-åringen har telefonen fullständigt svämmat över av meddelanden.

– Jag har fått över 400 meddelanden. Det är helt galet, jag har inte hunnit läsa igenom allt, säger han.

Hur känns det då?

– I min värld känns det jättekonstigt. Det finns människor till allt, även de som vill kontakta mig efter det här, säger han.

Tennisproffset har tidigare sagt att han har försökt få kontakt med Nahid, dock utan framgång. Enligt honom har hon spärrat Anders telefonnummer och sociala medier. Han menade på att han ville konfrontera dokumentärfilmaren om hur han framställdes i filmen.

– Nahid är en fin människa privat, men jag hade svårt med växlingarna under dokumentärfilmen. Det går inte att göra något åt filmen, man har ingen chans mot media, sa Anders då till Nyheter24.

Anders Rosén fick över 400 meddelanden efter utspelet. Bildkälla: Nahid Persson

Vill du veta mer om Anders utspel efter att dokumentärfilmen släpptes? Läs i artikeln som vi på Nyheter24 har skrivit här!

SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett Anders, jag och hans 23 andra kvinnor?
Tack för din röst!