Bianca Ingrosso om intima plåtningen: "Ville klämma"

- 17/01/2019, 08:49 -

Det är i veckans avsnitt av Wahlgrens värld som Bianca Ingrosso ska plåta för sminkmärket CAIA. Och plåtningen blir aningen intimare än väntat.

Wahlgrens värld är tillbaka med en rykande färsk säsong och publiken har törstat efter familjen Wahlgren/Ingrosso med allt vad de hittar på. 

Och det händer minst sagt mycket i familjens liv. I kvällens avsnitt får vi följa med på Benjamins födelsedag där han bland annat får göra egna hamburgare med Johan Jureskog samt testa bodyflight klädd i en stålmannendräkt. 

Men publiken kommer även att få se när Biancas största dröm går i uppfyllelse. 

Hon får nämligen plåta bilder till sitt egenlanserade sminkmärke CAIA, tillsammans med modeller som hon valt ut själv från Instagram. Och plåtningen blir otroligt lyckad, men får sig en liten twist. 

Bianca Ingrosso under fotografering av CAIA
"Nej du ska inte ha handen där nere", säger fotografen till Bianca. Bildkälla: Dplay
"Jag brukar ju klämma på mammas bröst när jag står sådär med henne, men det hade ju blivit jävligt stelt", säger Bianca. Bildkälla: Dplay
Bianca förklarar att hon tidigare stått likadant med mamma Pernilla men att hon då brukar skoja med mamsen och klämma till på hennes bröst. Bildkälla: Dplay

Under en sekvens så vill nämligen fotografen att Bianca lutar sin hand mot en av modellerna, men Bianca får då nästan som en tvångstanke. Nämligen att göra som hon brukar göra på mamma Pernilla Wahlgren

– Gud jag ville göra som när jag står likadant med mamma, och bara liksom, ja men grab her boob. Men det hade ju blivit jävligt stelt nu, skrattar Bianca.

Wahlgrens värld ser du torsdagar i Kanal 5 och DPlay. 

Kollar du på Wahlgrens värld?