Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg visar kaosvideon från sin 18-årsfest : "Han låg och bajsade i sängen"

- 18/01/2019, 09:47 -

Det var i slutet av 2017 som Linn Ahlborg fyllde sina efterlängtade 18 år. Hon bjöd in till en stor brakfest hemma i sitt barndomshem, men det hela slutade inte riktigt som hon tänkt sig.

Trots LinnAhlborgs framgångssaga så är ju även hon en helt vanlig tonåring med helt vanliga tonårsproblem – och tonårsfester. Som vi alla minns blev de ju kaos på de flesta hemmafester som anordnades i tonåren. Och samma sak hände faktiskt Linn. 

Familjen Ahlborg ställde till med en hejdundrande baluns 2017 när Linn fyllde 18, och hade laddat upp huset med massvis med cider, öl, drinkar och så vidare. Och som vi alla vet så är ju gratis gott, vilket även gästerna tyckte. 

Linn Ahlborg
Förförra året fyllde Linn 18 år. Det firades med dunder och brak hemma i barndomshemmet i Gävle. Bildkälla: Youtube

Det hela slutade därför med att en ung man däckade i Linns sovrum. Och det stannade inte där. När Linn och hennes kompisar hade tagit ett dopp i familjens pool för att sedan hitta den unge mannen utslagen i Linns säng – så upptäckte de även att mannen i fråga – bajsat på sig, i sängen och på golvet. 

I videon som Linn visar upp så skriks det en hel del under upptäckten, och kvällen avslutades med att Linn fick bo över på hotell tillsammans med några vänner. 

Linn Ahlborg
Linn och hennes vänner har precis badat i familjepolen när de gör upptäckten att en ung man gjort sina behov i Linns säng på grund av att han är överförfriskad. Bildkälla: Youtube
Bilder från Linn Ahlborgs fest
Videon är ingenting för känsliga tittare. Bildkälla: Youtube
Bilder från Linns fest
Den pixlade bilden visar en ung man som ligger utslagen på Linns säng. Bildkälla: Youtube

– Festen slutade helt åt helvete. Killen fick åka ambulans hem, men det hela gick bra för honom, han fick bara en riktig snefylla. Sen slutade det med att jag och några stycken tvingades checka in på hotell. Då ja, det var bajs överallt, säger hon.

Så kan det gå när inte haspen är på minsann!

Visade upp skräckbilden

Linn valde även att visa upp en bild på sin munn efter att hon gjort fillers. Men munnen såg inte ut som den skulle – den var nämligen blålila. 

– En av gångerna blev jag såhär blå. Jag var blå över hela munnen. Och ja jag har en teori om varför det blev så här. De råder ju en att undvika saker som är blodförtunnande dagarna innan, då det gör att man lättare får blåmärken. Detta kan vara saker som alkohol och Ipren. Då kan det ju ha varit så att det slank ner lite alkohol och det kan även varit så att det slank ned nån Ipren dagen efter för att bota bakfyllan, berättar Linn. 

Se bilden här.

Har du varit på en urspårad fest?