Theodora Larsson
Theodora Larsson är en av mammorna i årets Ensam mamma söker. - Foto: TV3

Theodora i Ensam mamma söker: ”Sura blickar och tjuvnyp från killarna”

Theodora Larsson är en av mammorna i årets Ensam mamma söker. Hon berättar för Nyheter24 om den stundtals dåliga stämningen och om konkurrensen bland killarna som hon dejtade under programmet.


Theodora Larsson, 30, från Borås är en av mammorna i årets Ensam mamma söker. Hon är mamma till barnen Leia, 10 år, Cornelia, 8 år och Jasper, 6 år. Theodora är ett riktigt energiknippe och delägare i en prisbelönt leksaksaffär. 

Hennes önskan med sin medverkan i Ensam mamma söker är att träffa mannen i sitt liv. Men hon sökte inte själv till programmet – det var hennes vänner som skickade in hennes ansökan. 

– Min första tanke var ”nej, aldrig i livet”. Men sen tog jag mitt förnuft till fånga och gjorde det, säger Theodora till Nyheter24.

Theodora Larsson är en av mammorna i årets Ensam mamma söker. Bildkälla: TV3

Theodora berättar för Nyheter24 att deltagandet i programmet inte liknar något annat hon har varit med om tidigare. 

– Det är en utmaning att dejta sju killar på samma gång och det är nog omöjligt att klicka med sju stycken killar samtidigt. Det kan vara svårt att klicka med någon i sådant där sammanhang, det kan kännas lite krystat, säger Theodora. 

Konkurrens bland killarna 

Hon berättar att det uppstod en konkurrens mellan killarna under inspelningsveckorna. 

– Den första tiden var alla bara kompisar. Men ju mer tiden gick kunde det bli lite sura blickar och tjuvnyp här och var. Det märkte man och då fick man säga ifrån. 

Efter att Theodora blev mamma har hon ändrat sin syn på vad hon söker hos en man. 

– När man har barn släpper man inte in vilken skithög som helst i livet. Det är klart att man har högre krav. Jag har nog haft svårt att släppa in människor, mina krav har blivit högre än någonsin. 

Det är inte alltid lätt att dejta som mamma. Theodora menar att det största hindret är tidsbristen. 

– Att dejta varannan vecka, eller varannan helg, blir ju väldigt svårt. Det kan vara svårt att få ihop tiden, det kanske helt enkelt inte går av den anledningen. 

Att vara med i Ensam mamma söker har betytt mycket för Theodora. Hon berättar att de sista veckorna var extra betydelsefulla. 

– Den sista veckan åkte vi utomlands. Det var riktigt fint. Det var något utav det bästa jag har gjort i hela mitt liv, säger Theodora. 

Ensam mamma söker sänds tisdagar 21:00 på TV3, Viaplay och Viafree. 

Se i klippet ovan när Theodora berättar om konkurrensen bland killarna. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Ensam mamma söker?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

1 timme sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

1 timme sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

1 timme sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.