Samir Badran och Sigrid Bernson
Samir Badran och Sigrid Bernson har gjort slut. - Foto: Jessica Gow/TT, Instagram/sigridbernson

Kändisparet Samir Badran och Sigrid Bernson har gjort slut

Samir Badran och Sigrid Bernson går skilda vägar efter nästan två år tillsammans. Nu berättar båda om uppbrottet på sina respektive Instagram-konton.


Snart två år har gått sedan tv-profilen– och artisten Samir Badran var med och tävlade i Tv4:s succéprogram Let's Dance. I tävlingen dansade han tillsammans med Sigrid Bernson, och under tävlingens gång växte kärleken fram mellan dem.

Sedan dess har det har de hållit ihop – fram tills nu. Sigrid bekräftar på Instagram att Samir har gjort slut med henne, efter nästan två år tillsammans. 

Instagram skriver Sigrid bland annat: 

"Dagen jag inte ville eller trodde skulle komma, den kom.. Samir har valt att göra slut. Efter en fruktansvärt jobbig höst då jag verkligen försökt kämpa för vår kärlek och för oss så blev det så här ändå  Det vi har delat har varit så genuint fint och jag skulle aldrig göra det ogjort." 

Sigrid berättar om uppbrottet på Instagram. Bildkälla: Instagram/Sigrid Bernson

Lämnade Sverige 

Innan jul lämnade Samir landet och åkte till Thailand. Enligt han själv har han haft en tuff höst och behövde komma iväg för att få lite rehab. 

En vecka in på det nya året kom han hem till Sverige igen. På Instagram skrev han då bland annat: 

"För er som undrat så har jag varit ifrån mina nära och kära ett tag, Viktor, Sigrid plus alla andra som jag umgåtts med varenda dag tidigare. Kanske konstigt. Men jag har mått så jävla dåligt så jag har inte velat sprida negativ energi till mina närmsta, pallar inte lägga skit och va en tråkigt pojkvän eller polare". 

Hyllar Sigrid 

Och efter resan till Thailand känner nu Samir att han inte kan ge förhållandet tillräckligt med tid – han behöver jobba med sig själv. 

I en text på Instagram skriver även han om uppbrottet. Han avslutar texten med att hylla sin föredetta flickvän. 

"Sigrid är den absolut bästa tjejen jag någonsin haft och jag har verkligen, utan att överdriva, haft en sjukt jävla galen och rolig tid med henne. Jag vill och hoppas att vi någon gång i framtiden ska kunna fortsätta som vänner för jag vill verkligen inte förlora en så fin människa ur mitt liv! Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta". 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Följer du Samir eller Sigrid på sociala medier?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.