Torsdag 29 Jul
Stockholm

Brad Pitt och Charlize Theron ryktas vara tillsammans

Brad Pitt, Charlize Theron
Hollywood-stjärnorna ryktas vara tillsammans. Foto: Vianney Le Caer AP/TT & Jordan Straus AP/TT

Amors pilar verkar ha hittat rätt i Hollywood-sfären. Två som ser ut att ha blivit träffade är Brad Pitt och Charlize Theron som nu pekas ut som ett par!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i september 2016 som det tog slut för "Brangelina", som den ikoniska konstellationen mellan Brad Pitt och Angelina Jolie kallades under åren 2004-2016. 

Angelina valde då att trycka på den röda knappen och ansökte om att få skilja sig från den populära skådespelaren. Det är något som vi har skrivit mer om här.

Men efter tvister med Angelina så ser lyckan och kärleken nu ut att ha hittat tillbaka till Brad Pitt. Och det är inte vem som helst som skådespelaren ryktas vara ihop med. Det är nämligen ingen mindre än den sydafrikanska skådespelerskan Charlize Theron, skriver brittiska The Sun.

Kommer kanske Bralize bli det nya parnamnet? Bildkälla: Jordan Strauss AP/TT

Ska ha träffats under julen

Och som lite av en sunshine story så ska romansen ha börjat under julen som var. Och är det inte den bästa julklappen att få hitta kärleken igen?

Udda nog så ska de ha träffats via Charlizes ex-partner Sean Penn, som även Brad är nära vän med.

– De har träffat varandra lite "casual" i nästan en månad. De har varit vänner ett bra tag, ironiskt nog via Sean, men nu har det börjat ske en del grejer, säger en källa till The Sun.

Duon sågs flörtandes vid en bar

Enligt källor så slog det gnistor om paret när de nyligen spenderade lite privattid vid en bardisk nyligen. De båda hade möts upp där efter att de haft två separata visningar för filmer som de själva medverkar i.

– De var löjligt mysiga med varandra och han hade sin arm runtom hennes rygg. Vid ett tillfälle så blinkade han åt henne, säger en källa och fortsätter:

– Det såg ut som att Brad mådde bra – de båda såg ut att vara lyckliga.

Något som har varit mindre roligt för Brad Pitt är vårdnadstvisten han har haft med Angelina Jolie på senare tid. Här kan du läsa allt om det!

Tror du att paret kommer att passa ihop?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela