Pernilla Wahlgrens fina stöd till Bianca Ingrosso

- 22/01/2019, 13:25 -

Under måndagen bekräftade Bianca Ingrosso att hon nu är singel. Förhållandet med pojkvännen Phillippe Cohen är slut – och nu försöker Bianca gå vidare. Vid sin sida har hon mamma Pernilla Wahlgren.

Det var under gårdagen som Bianca Ingrosso, 24, valde att avslöja det som fansen har anat i flera månader. 

Nämligen att relationen mellan henne och Phillipe Cohen är över. Paret har inte synts tillsammans på sociala medier sedan augusti 2018, och de flyttade även isär i oktober samma år.

Bianca har berättat om sin tuffa tid som hon går igenom. Hon pratar med en psykolog flera gånger i veckan, och tiden kring jul beskrev Bianca nyligen som "extremt ensam".

– Det har varit extremt ensamt. Det har varit en tuff jul faktiskt, berättade Bianca i sin podcast då.

Bianca berättade även om hjälpen hon löpande får från sin psykolog.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är inte längre ett par. Bildkälla: Stella Pictures

– Det är tack vare henne som jag har mått lite bra i alla fall. Hon har kommit att förändra hela mitt tänk med hur jag är, vem jag är, hur jag ska vara och hur jag bör agera i olika situationer. Jag tror verkligen att hon kommer att göra mig till den bästa Bianca jag någonsin kan bli nu 2019, berättade Bianca.

Men det är inte bara psykologen som är ett stort stöd för Bianca. Även hennes mamma Pernilla Wahlgren, 51, finns där för sin dotter.

– Jag stöttar henne genom att finnas där. Om hon vill prata så pratar vi. Vill hon inte prata går jag undan och försöker att inte vara för på. Jag är lyhörd, säger Pernilla till Expressen.

Vill du läsa mer om Bianca Ingrosso? 

Bianca Ingrosso bekräftar: "Jag är singel"

Bianca Ingrosso: "Är extremt ensam – det har varit tufft"

Fansen rasar mot Bianca Ingrosso efter bilder: "Pengar och status går före"