Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundell till attack mot Jonna: "Jag är jättearg"

- 23/01/2019, 15:21 -

Jonna Lundell bestämde sig för att pranka Joakim Lundell – genom att säga att hon var gravid och att han skulle bli pappa. Men skämtet blev långt ifrån en succé. Joakim blev istället riktigt förbannad.

Det är i en ny vlogg som Jonna Lundell, 24, bestämmer sig för att pranka sin make Joakim Lundell, 33. 

I oktober 2018 blev paret föräldrar till dottern Lunabelle. Jonna är redan nu sugen på en till bebis – medan Joakim tycker att de kan vänta i minst två år innan det är dags för ett litet syskon till Lunisen.

I vloggen visar hon sedan upp ett positivt graviditetstest, som hon ska lura Joakim med.

Jonna bestämmer sig för att göra "avslöjandet" till en riktigt minnesvärd händelse – hon väcker Joakim genom att smälla av en konfettibomb i parets sovrum.

– Grattis älskling! Hur känns det!, ropar Jonna glatt och visar upp testet för en chockad Joakim.

– What! Igen?! Hur?, säger Joakim.

– Ja plötsligt händer det! Du vet när två personer som gillar varandra väldigt mycket kelar med varandra...Så kan det bli så! En till bebis älskling!, säger Jonna i vloggen.

Jonna Lundell
Jonna Lundell bestämmer sig för att pranka Joakim. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

"Det kommer bli krig"

Joakim är nästan mållös – och Jonna undrar då om han inte är glad över nyheten.

– Men alltså kan du sluta. Det är skitjobbigt när du har en kamera i nyllet på mig. Jag tyckte ju att vi skulle vänta, men självklart så är jag ju också glad. Det är inte så att jag tycker att vi ska ta bort det, säger Joakim.

– Du verkade inte så glad, säger Jonna sedan ledset.

Joakim Lundell
Joakim Lundell blir både chockad och lycklig när han ser att de ska bli föräldrar igen. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

– Jag är chockad! Jag hade önskat att vi kunde vänta längre. Nu är jag tvåbarnsfarsa! Hur långt har det gått? Ah vad sjukt! Så ska vi bestämma namn igen och grejer! Va fan vi har ju precis tjafsat om det här hur länge som helst. Hur ska vi komma överens igen? Det kommer bli krig!, säger Joakim och tillägger:

– Jag trodde pranktiderna var igång igen. Shit, Jonna! Jag är verkligen glad men otroligt chockad. En miljon tankar – hur ska vi klara det här!?

"Det är inte ens kul"

Joakim berättar senare nyheten för vännerna Joz och Danjal. När Jonna slutligen avslöjar att det är ett prank ber Joakim henne att stänga av kameran.

– Du hade kunnat säga det direkt! Du kan stänga av vloggen på riktigt. Det är inte ens kul. Det är inte okej. Jag menar allvar, säger Joakim och fortsätter:

– Jag är jättejätte arg. Jag är det verkligen och jag är riktigt sur på dig och jag tycker inte att det var okej någonstans. Men jag tycker inte att ni tittare har någon rätt att kasta skit på Jonna. Det här är mellan henne och mig. Jag är absolut jättearg, det erkänner jag. Men ni har ingenting med det här att göra. Det är mellan mig och Jonna – vi löser det, säger Joakim när han lugnat ner sig lite.

Joakim Lundell
Joakim Lundell blir rasande på Jonna. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

– Det gick åt pipsvängen och jag ber så mycket om ursäkt, försöker då Jonna.