Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso blir ambassadör för klädmärket PUMA. - Foto: PUMA

Bianca Ingrosso blir ny ambassadör för PUMA

Bianca Ingrossos framgångssaga fortsätter. Hon blir nu ambassadör för det stora klädmärket PUMA.


Bianca Ingrosso ny ambassadör för det globala sportvarumärket PUMA under 2019. Sveriges just nu hetaste profil arbetar idag som TV- och podcastvärd, mode- och skönhetsinfluencer, och hennes portfolio har de senaste åren fortsatt att utvecklas genom samarbeten inom modebranschen med accessoarer, smycken och senast hennes egna makeup- varumärke CAIA Cosmetics.

Bianca Ingrosso är nu ny ambassadör för PUMA. Bildkälla: PUMA

PUMA har valt Bianca som ambassadör på grund av sin frispråkighet och att stärka kvinnors självförtroende, precis som PUMA’s andra framgångsrika kvinnliga ambassadörer som Selena Gomez och det senaste tillskottet, Adriana Lima.

”Jag har alltid älskat Puma och är så exalterad för detta samarbete. Jag kan inte vänta på att påbörja vår resa tillsammans”, säger hon om samarbetet. 

Tidigare i veckan gick Bianca ut med att hon och före detta pojkvännen Phillipe valt att gå skilda vägar. 

Hon berättade att det inte var något speciellt som gjorde att de valde att avsluta, utan att förhållandet helt enkelt dog ut. I och med det har uppbrottet gått relativt lugnt till och de har fortfarande kontakt med varandra.

– Vi har varit så stor del av våra liv, det är min första pojkvän och jag är hans första riktiga flickvän och vi har varit jättenära i våra familjer. Och jag är hans. Så vi försöker hålla en god ton, avslutar hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du att träna år 2019?
Tack för din röst!