Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso visar Theo hur man är kinky: "Gick för långt"

- 24/01/2019, 10:42 -

Alla med småsyskon vet hur det är. Och i torsdagens avsnitt av Wahlgrens värld får vi se det med egna ögon när Bianca Ingrosso försöker att lära sin lillebror Theo lite allt möjligt om vuxensaker.

Familjen Wahlgren/Ingrosso är tillbaka med en rungande säsong av Wahlgrens värld där vi får följa med familjen på allt vad de nu hittar på – vilket är en hel del. 

Bianca har lanserat sitt egen sminkmärke CAIA, Benjamin Ingrosso släpper ny musik med en maffig releasefest och Pernilla Wahlgren fortsätter att charma tittarna med sina olika upptåg.

I kvällens avsnitt får vi även se lite egentid mellan syskonen Bianca och Theo. De umgås på tumanhand i Biancas förra lägenhet i Norra Djurgårdsstaden då Theo bestämmer sig för att laga en pasta till Bianca. 

Under tiden maten lagas så frågar Bianca Theo lite typiska storasysterfrågor, bland annat om han pussat någon nån gång. 

Bianca Ingrosso visar Theo hur man är kinky
Vet du hur man gör sugmärken? Det är lite kinky kan man säga. Du kan öva på armen, men du måste suga hårt som fan. Säger Bianca. Bildkälla: Dplay

– Theo det är viktigt att du övar så du inte slemmar mycket. Det är det värsta jag vet, när jag kysst killar som har mycket slem. Du kan träna på din arm eller på en dörr. Jag hånglade upp många dörrar när jag var liten, skrattar Bianca för att sedan visa sin bror hur man gör. 

– Han tycker ju att jag är pinsam men jag vet att mina råd går in. 

När syskonen sedan slår sig ned i soffan för att äta kommer de in på lite saker inom samma område. 

– Vet du vad kinky är? Man vill ju inte vara tråkig. Man vill vara lite äventyrsfull. Lite fantasi. Ja men det skulle man kunna säga att man är kinky. Fråga helst inte tjejen om hon är det innan dock, säger Bianca. 

– Jag tror inte att jag kommer att använda några av Biancas knep, säger Theo. 

– Det kan ha varit så att jag gick för långt, avslutar Bianca. 

Bianca Ingrosso
"Jag kanske gick för långt", säger Bianca.