Isabella Löwengrip pikas av ex-pojkvännen på gymmet

Det har stormat rejält kring Isabella "Blondinbella" Löwengrip och ex-pojkvännen sedan uppbrottet i höstas. Ex-paret tränar på samma gym – och det verkar nu som att den före detta pojkvännen pikar Blondinbella rejält på sin insta-story.


Det är nog få som har missat att det varit en hel del drama kring Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och ex-pojkvännen sedan de gick skilda vägar. Relationen tog slut efter att det hade uppdagats att ex-pojkvännen förlorat 30 miljoner kronor i dåliga aktieaffärer. 

Blondinbella har haft en tuff höst  i samma veva som uppbrottet uppdagades det att Isabella hade iscensatt hot mot sig själv, något som fick fansen att rasa.

Blondinbellas ex-pojkvän la nyligen upp en bild på några vikter, på sin insta-story, med texten ”Typiskt influencers. Tar alla vikter och lägger inte undan efter sig”

Blondinbellas ex-pojkvän la upp denna bild på insta-story och pikade influencers som inte plockar undan efter sig på gymmet. Bildkälla: Instagram/lifeofsharkweek

Man kan ju fråga sig vem han syftar på… Enligt bloggbevaknings research verkar det faktiskt vara före detta flickvännen Isabella Löwengrip som han riktar sig till. 

Blondinbellas personliga tränare har nämligen lagt upp en bild på henne när hon är i full färd med att lyfta vikter – på samma gym! 

Blondinbellas PT la upp följande bild från samma gym. Bildkälla: Instagram/robergarn

Bloggdrottningen blev singel i slutet av november och har skrivit på sin blogg om hur smärtsamt uppbrottet har varit för henne: 

"Denna smärta inom mig är bland det värsta jag varit med om. Hjärtesorg. I en månad exakt har jag levt med den och nu ger jag den alltså två veckor till och sedan det vara nog. Sedan får jag gå vidare. Det måste gå", skrev Isabella i sin blogg lite innan jul.

Att gå vidare när man tränar på samma gym som sitt ex kanske inte är det allra lättaste... 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du kunna gå till samma gym som ditt ex?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.