Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip pikas av ex-pojkvännen på gymmet

- 24/01/2019, 14:36

Det har stormat rejält kring Isabella "Blondinbella" Löwengrip och ex-pojkvännen sedan uppbrottet i höstas. Ex-paret tränar på samma gym – och det verkar nu som att den före detta pojkvännen pikar Blondinbella rejält på sin insta-story.

Det är nog få som har missat att det varit en hel del drama kring Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och ex-pojkvännen sedan de gick skilda vägar. Relationen tog slut efter att det hade uppdagats att ex-pojkvännen förlorat 30 miljoner kronor i dåliga aktieaffärer. 

Blondinbella har haft en tuff höst  i samma veva som uppbrottet uppdagades det att Isabella hade iscensatt hot mot sig själv, något som fick fansen att rasa.

Blondinbellas ex-pojkvän la nyligen upp en bild på några vikter, på sin insta-story, med texten ”Typiskt influencers. Tar alla vikter och lägger inte undan efter sig”

Bellas ex-pojkväns insta-story
Blondinbellas ex-pojkvän la upp denna bild på insta-story och pikade influencers som inte plockar undan efter sig på gymmet. Bildkälla: Instagram/lifeofsharkweek

Man kan ju fråga sig vem han syftar på… Enligt bloggbevaknings research verkar det faktiskt vara före detta flickvännen Isabella Löwengrip som han riktar sig till. 

Blondinbellas personliga tränare har nämligen lagt upp en bild på henne när hon är i full färd med att lyfta vikter – på samma gym! 

Blondinbella på gymmet.
Blondinbellas PT la upp följande bild från samma gym. Bildkälla: Instagram/robergarn

Bloggdrottningen blev singel i slutet av november och har skrivit på sin blogg om hur smärtsamt uppbrottet har varit för henne: 

"Denna smärta inom mig är bland det värsta jag varit med om. Hjärtesorg. I en månad exakt har jag levt med den och nu ger jag den alltså två veckor till och sedan det vara nog. Sedan får jag gå vidare. Det måste gå", skrev Isabella i sin blogg lite innan jul.

Att gå vidare när man tränar på samma gym som sitt ex kanske inte är det allra lättaste... 


Skulle du kunna gå till samma gym som ditt ex?