Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bradley Cooper överraskade Lady Gaga på scenen – sedan blev det magi

- 28/01/2019, 13:01 -
Lady Gaga

Under Lady Gagas show i Las Vegas blev det plötsligt kaos i publiken. Anledningen var att kollegan Bradley Cooper äntrade scenen.

Stella Pictures/Bradley Cooper

Under Lady Gagas show i Las Vegas blev det plötsligt kaos i publiken. Anledningen var att kollegan Bradley Cooper äntrade scenen. Tillsammans framförde de sedan låten "Shallow".

Det var under lördagskvällen som Lady Gaga uppträdde med sin 'ENIGMA'-show på Park-scenen i Las Vegas. Tusentals människor hade vallfärdat dit för att få sig en skymt av den talangfulle Gaga. Men någonting de inte förväntat sig – det var sällskapet hon skulle komma att få uppe på scenen. 

Plötsligt kliver Bradley Cooper upp på scenen – och inte helt otippat börjar publiken att skrika kaosartat. Duon spelade mot varandra i den mångfaldigt hyllade filmen "A star is born" där deras kemi verkligen lyser genom bioduken. 

Lady Gaga & Bradley Cooper
Bradley Cooper och Lady Gaga spelar mor varandra i filmen "A star is born". Bildkälla: Youtube
Lady Gaga och Bradley Cooper
Plötsligt dök Cooper upp på scenen i Las Vegas. Bildkälla: Youtube

Gaga ger Cooper en hörsnäcka och han börjar sedan att riva av den vackra hitlåten "Shallow". Det hela mynnar ut i ett uppträdande som publiken sent kommer att glömma. 

Se klippet här: