Lady Gaga
Under Lady Gagas show i Las Vegas blev det plötsligt kaos i publiken. Anledningen var att kollegan Bradley Cooper äntrade scenen. - Foto: Stella Pictures/Bradley Cooper

Bradley Cooper överraskade Lady Gaga på scenen – sedan blev det magi

Under Lady Gagas show i Las Vegas blev det plötsligt kaos i publiken. Anledningen var att kollegan Bradley Cooper äntrade scenen. Tillsammans framförde de sedan låten "Shallow".


Det var under lördagskvällen som Lady Gaga uppträdde med sin 'ENIGMA'-show på Park-scenen i Las Vegas. Tusentals människor hade vallfärdat dit för att få sig en skymt av den talangfulle Gaga. Men någonting de inte förväntat sig – det var sällskapet hon skulle komma att få uppe på scenen. 

Plötsligt kliver Bradley Cooper upp på scenen – och inte helt otippat börjar publiken att skrika kaosartat. Duon spelade mot varandra i den mångfaldigt hyllade filmen "A star is born" där deras kemi verkligen lyser genom bioduken. 

Bradley Cooper och Lady Gaga spelar mor varandra i filmen "A star is born". Bildkälla: Youtube
Plötsligt dök Cooper upp på scenen i Las Vegas. Bildkälla: Youtube

Gaga ger Cooper en hörsnäcka och han börjar sedan att riva av den vackra hitlåten "Shallow". Det hela mynnar ut i ett uppträdande som publiken sent kommer att glömma. 

Se klippet här:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!