Vlad Reiser i Melodifestivalen 2019.
Vlad Reiser i Melodifestivalen 2019 – här är allt du vill veta om den färgstarka Youtubern. - Foto: Stella Pictures, Youtube. Bilden är ett montage.

Vlad Reiser i Melodifestivalen – här är allt du vill veta om honom

Den charmiga Youtubern Vlad Reiser gör debut i Melodifestivalen med bidraget "Nakna i regnet". Här är allt du vill veta om Vlad – vem är hans flickvän? Hur mycket pengar tjänar Vlad? Vad har han gjort tidigare?


Nu på lördag ser vi Youtubeprofilen Vlad Reiser, 25, i Melodifestivalens andra omgång som äger rum i Malmö. Vlads bidrag heter "Nakna i regnet" och låten har Vlad skrivit tillsammans med Lukas Nathansson, John Hårleman och Chris Enberg.

– Det är en kärlekslåt som är lite "dancy" med lite tempo. Den handlar om att våga älska och våga jaga sina drömmar, har Vlad berättat för Nyheter24. Vlad har tidigare släppt låten "PrankStar" på Spotify, och den har nästan en miljon streams.

I maj 2018 släppte Vlad sin singel "Säg mig", men många reagerade på att låten var en identisk kopia av låten "My Side" av Zaidbreak. Vlads singel blev då borttagen från Spotify.

Vlad Reiser när han presenterades som en av deltagarna i Melodifestivalen. Bildkälla: Stella Pictures

Vad är Vlad känd för?

Vlad Reiser är en svensk Youtuber och artist. Vlad, som egentligen heter Vladislav Melesjtjenkov, föddes den 7 maj 1993. 

Han drog igång med sin Youtubekanal år 2013 och har idag nästan 420 000 prenumeranter. På Youtube bjuder han sina fans på flera videos i veckan och han är känd för sina tester, utmaningar och pranks. 

Vlad Reiser är en stor profil på Youtube och har hundratusentals prenumeranter. Bildkälla: Youtube/Vlad Reiser

När det vankades första april förra året så prankande han bland annat sina fans genom att låtsats ha glömt stänga av kameran när han onanerade under en livestream.

Vlad har även synts i barnkanalen Nickelodeon där han har haft programmet "Hey Nickelodeon Med Vlad & Athena". Han har även belönats med ett pris på Nickelodeons gala Kids’ Choice Awards. På Instagram har Vlad 260 000 följare och där får fansen en inblick i hans liv.

Hur mycket pengar tjänar Vlad Reiser?

År 2017 hade Vlad en taxerad inkomst på 360 900 kronor. Vlad har även bolaget Good times AB som hade en omsättning på 832 089 kronor och en vinst på 85 096 kronor.

Vlad Reiser tjänar en hel del pengar! Bildkälla: Stella Pictures.

Har Vlad någon flickvän?

Vlad har tidigare dejtat Youtubern Moa Murderess. I en video från juni 2018 så berättade Moa att hon och Vlad har legat "flera gånger", något som Svenska Youtubers då rapporterade om. De firade även alla hjärtans dag tillsammans år 2018.

Vlad Reiser och Moa Murderess. Bildkälla: Instagram/Vladreiser

Vlad och Paow har varit vänner under en tid, och en bild på dom tillsammans från i november 2018 satte igång spekulationerna bland fansen igen. 

Det har ryktats att Vlad Reiser och Paow har dejtat. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Vlad ska även ha dejtat Melina som han dessutom spelat in flera videos med.

Vlad och Melina. Bildkälla: Instagram

Möttes av kritik efter våldtäktsskämt

Vintern 2017 la Vlad ut en meme på Snapchat som föreställde en sovande snövit som fick en kyss. 

Till bilden stod texten "Döda tjejer kan inte säga nej". Skämtet om våldtäkt och nekrofili (sex med döda reds.anm) blev uppmärksammat, och Youtubern Bente Schramm var en av de som kritiserade Vlad. 

I en livestream berättade Bente att hon tyckte att skämtet var opassande och osmakligt. Vlad försvarade först sitt skämt, men gick sedan ut med en offentlig ursäkt.

Vlad Reiser la ut det här på sin Snapchat. Bildkälla: Snapchat

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

1 timme sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.