Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Leslie Tay om sitt frikort: "Rihanna, alla dagar"

- 11/02/2019, 15:01

Under Grammisgalan pratade vi med artisten Leslie Tay som uppträde med ett spektakulärt nummer inspirerat från Afrika. 29-åringen avslöjar också att han för närvarande träffar någon. "Hon är inte från Skandinavien", säger Leslie Tay till Nyheter24.

Under Grammisgalan stötte Nyheter24 på artisten Leslie Tay som har förtrollat våra öron de senaste åren. Han är något så ovanligt som en svensk r&b-artist och har jämförts med den kanadensiska superstjärnan Drake. I dokumentären "Leslie Brinner", gjord av Stefan Berg, har vi fått följa hans väg från drömmande pojke till etablerad artist.

2018 släppte han albumet Vilja & Tålamod som handlar mycket om kärlek och präglas av en touch kaxighet och känslighet. Leslie har tidigare nominerats i Grammis och P3-Guld. Nu planerar han att släppa ny musik det kommande året.

– Jag har en ny singel som jag kommer släppa snart. Och allt annat kommer komma under året, säger Leslie Tay till Nyheter24.

Leslie Tay har tidigare inte gått ut med att han har någon kärlek i sitt liv, men nu verkar det som att han har träffat någon som han verkar tycka om. Även fast han skickar ut lite oklara signaler.

– Nej, Jag är inte singel längre. Eller ska man ljuga kanske? Jo jag är singel. Fast jag träffar en person, men hon är inte från Skandinavien.

Vem är ditt frikort?

Rihanna, alla dagar.

Har du några ex som du gömmer dig för här ikväll?

– Säkert. Men inga jag hoppas få träffa. Haha sorry. 

Vad är det pinsammaste du gjort på fyllan?

– Du, det är nog att jag har sagt att ja gälskar allihopa, samtidigt. Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig. Jag råkade säga det till någon annans tjej en gång.

Vem är den mest kända personen i din telefonbok?

– Det vill jag inte skylta med, men det är någon väldigt stor, säger han samtidigt som influencern Roshi Hoss kysser honom på kinden.

Leslie Tay
Leslie Tay är en av få etablerade r&b stjärnor i Sverige. Bildkälla: Janerik Henriksson/TT
Lyssnar du på LeslieTays musik?