Laila Bagge avslöjar hämnden
Laila Bagge avslöjar hämnden mot ex-pojkvännen. - Foto: Stella Pictures

Laila Bagge avslöjar sin roliga hämnd mot ex-pojkvännen

Rix Morronzoo-profilen och "Lailaland"-stjärnan Laila Bagge berättar nu om en brutal – men väldigt rolig – hämnd som hon utsatte sin ex-pojkvän för. Dessutom skickade hon fakturan till sin tidigare kärlek.


Många har nog blivit förbannade på en ex-kärlek, och TV-profilen och radiorösten Laila Bagge, 46, är inget undantag. 

I Rix Morronzoo avslöjade Laila under måndagen hur hon fick nog av ex-pojkvän och bestämde sig för att dumpa honom. Men Laila nöjde sig inte med ett argt telefonsamtal eller ett surt sms.

– Jag var ju väldigt lack på ett ex. Jag blev inte dumpad, men jag ville dumpa honom för han gjorde bort sig. Han hade varit väldigt dum, jag vill inte gå in på vad han hade gjort., men jag beställde en massa sand och såg till att det dumpades på hans uppfart, berättar Bagge i Rix Morronzoo.

Laila Bagge berättar om hämden. Bildkälla: Stella Pictures.

Laila avslöjar dessutom att hon skickade fakturan till ex-kärleken. Hon berättar att han var medveten om att det var hon som hade ställt till med hysset men att han betalade eftersom han själv visste att han hade varit dum.

Hon berättar vidare att ex-kärleken fick stå i flera timmar och kämpa på för att få bort sanden. Han kunde inte köra in med bil eller någonting innan all sand var borta från uppfarten.

– Det är väldigt roligt. Han stod och tänkte på mig i flera timmar och ångrade vad han hade gjort.

Laila Bagge, Niclas Wahlgren och Anders Bagge. Bildkälla: Stella Pictures

Laila berättar inte vem ex-pojkvännen var. Mellan år 2010 till 2014 var Laila gift med Niclas Wahlgren. Innan dess var Bagge gift med Anders Bagge. De gifte sig 1994 och höll ihop fram till år 2001. 

Idag är Laila sambo med Korosh Kananian, 28. Paret bor tillsammans i en lyxvilla på Lidingö tillsammans med Lailas söner Liam, 15, och Kit, 7. 

Laila Bagge och Korosh Kananian. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Vill du läsa mer om Lailas pojkvän Korosh kan du göra det här.

/
/
/
Har du hämnats på ett ex?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Statens konstråd köper Odells verk

idag 16:36

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

idag 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

idag 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

idag 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

idag 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.

Trump måste sluta spela Sinéad O'Connors musik

idag 14:00
Den döda sångerskan Sinéad O'Connors dödsbo vill förbjuda den republikanske presidentkandidaten Donald Trump att spela hennes musik på sina politiska valmöten, uppger BBC.