Fredag 18 Jun
Stockholm

Så mycket pengar tjänar Laila Bagges pojkvän Korosh Kananian

Laila Bagge och pojkvännen Korosh Kananian
Är du nyfiken på hur mycket pengar Laila Bagges pojkvän Korosh tjänar?. Foto: https://www.instagram.com/lailabagge. Bilden är ett montage.

Laila Bagges pojkvän Korosh Kananian har tidigare varit en mystisk prick som har hållit sig i skymundan. Men nu börjar vi ser mer av Korosh, bland annat i "Lailaland". Är du nyfiken på hur mycket pengar han tjänar? Läs mer här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Laila Bagge, 46, och Korosh Kananian, 28, har varit ett par i fyra år. I slutet av november i år firade paret sin fyraårsdag på restaurangen Riche i Stockholm. Där träffades de även för första gången.

"4 år med mannen i mitt liv firades på stället vi träffades på för första gången! Finns ingen som kan få mitt hjärta att slå så hårt, och att fortfarande få känna pirret i magen efter fyra år känns faktiskt helt overkligt. I love u", skrev Laila på sin Instagram i en romantisk hyllning till Korosh.

I början av parets förhållande höll Korosh en väldigt låg profil, men den senaste tiden har vi sett betydligt mer av honom. Han är dessutom med i realityserien "Lailaland" som kretsar kring Lailas liv.

Laila Bagge och Korosh firade nyligen fyra år tillsammans. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Korosh och Laila bor tillsammans i Lailas lyxvilla på Lidingö utanför Stockholm. I villan, som är värderad till 11,7 miljoner kronor, bor även Lailas sönder Liam och Kit.

Så mycket pengar tjänar Korosh

Korosh var tidigare försäkringsrådgivare på Trygg Hansa och pratar svenska, engelska, persiska och ryska. Han sitter i styrelsen för Selected by Laila och även för L B Management AB.

I en intervju med Metro har Laila tidigare hyllat Koroshs skarpa sinne för affärer.

– Han har mycket humor, ödmjuk, väldigt väldigt bright och smart. Jädrigt duktig på det han gör, jobbmässigt, sa Laila då.

Laila Bagge och Korosh. Bildkälla: Instagram/lailabagge

Och visst visar det sig på Koroshs bankkonto. År 2017 hade han enligt Skatteverket en taxerad inkomst på 593 200 kronor. Det blir en månadslön på lite mer än 49 000 kronor.

LB Management omsatte enligt Alla Bolag nästan 4 miljoner kronor år 2017.

Vill du veta mer om Korosh? Visste du tillexempel vad hans riktiga namn är? Läs mer här – 5 saker du inte visste om Laila Bagges pojkvän Korosh.

Kommentera
Kopiera länk
Dela