Onsdag 25 Maj
Stockholm

Här är allt du behöver veta om Martin Stenmarcks fru Hanna Hedlund

När Martin Stenmarck gästade Renées brygga får tittarna verkligen lära känna honom på djupet. Ett återkommande samtalsämne är ingen mindre än hans fru – Hanna Hedlund. Här är allt du behöver veta om henne.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Hanna Hedlund, 45, föddes den 24 januari 1975 i Kilafors. Hon är en svensk artist som flertalet gånger varit med i Melodifestivalen varav första gången var år 2000 med den svenska hitlåten "Anropar försvunnen astronaut" som slutade på åttonde plats. 

Hon har även synts i Pernilla Wahlgrens hyllade show "Kort, glad och tacksam" under 2019. 

Hon är syster till före detta Alcazar-sångerskan Lina Hedlund som var aktuell i Melodifestivalen 2019. Systrarna tävlade tillsammans i Melodifestivalen 2002 med låten "Big time party" som slutade på femte plats. Lina är förlovad med artisen Nassim Al Fakir. 

Hanna Hedlunds syster är en av medlemmarna i bandet Alcazar. Bildkälla: Stella Pictures
Nassim Al Fakir friade till sin Lina Hedlund på Sweden Horse Show. Bildkälla: Stella

Hanna är gift med den svenska artisten Martin Stenmarck och tillsammans har de barnen Ida, Love och Saga. Paret har varit tillsammans i dryga 20 år. 

Hanna och Martin har varit tillsammans i dryga 20 år och kärleken är starkare än någonsin. Bildkälla: Stella Pictures

Martin och Hanna gifte sig i hemlighet i Fredriksborgs fästning 2016. Stenmarck har tidigare berättat att de har ett väldigt bra kärleksliv när artisten gästade radioprataren Martin Björks show "Intim med Björken"

Martin frågade vilken som är Stenmarcks vanliga ursäkt – när han inte orkar ha sex med sin fru.

– Det har aldrig skett och kommer aldrig att ske. Knacka mig på axeln bara så är jag i gång, svarade artisten skrattandes.

Hyllades för sitt inlägg om förlossningsskador

Hanna har hyllats efter att hon pratat öppet om sina tidigare ätstörningar och att hon under sina graviditeter drabbades av förlossningsskador – någonting hon senare fick opereras för. Detta delade hon med sig av på Instagram vilket gjorde att hon blev kontaktad av hundratals kvinnor som tackade henne.

– Det är viktigt att våga prata om förlossningsskador och annan problematik kring att föda barn. Det är ingenting som ska vara tabubelagt. Det är bara skador som kan drabba kvinnor och vi ska inte skämmas över det. Det är 2017 nu, du ska inte behöva gå omkring och ha ont eller begränsas, sa Hanna i morgonsoffan då.

Kommentera
Kopiera länk
Dela