Paow berättar detaljer om intima natten med folkkära artisten

Paulina "Paow" Danielsson väljer att dela med sig av de absolut smaskigaste detaljerna från en het natt hon hade med en av landets mest folkkära artister.


Paulina "Paow" Danielsson, 25, har fler än en gång bjudit på ordentliga rubriker i både kvällstidningar och på nyhetssajter. Paulina har bloggat sedan barnsben och 2013 klev hon in i Paradise Hotel under en av de mest omtalade säsongerna någonsin. På pressträffen efteråt när Nyheter24 frågade henne om vad publiken kunde förvänta sig svarade hon kort och gott: "Ni kommer få se mig porrfilmskn**la".

2014 kände Paulina för att ta revansch i samma program och den gången vann hon tillsammans med Eric Hagberg. Samma år blev hon bjuden på Kristallengalan tillsammans med Malin Gramer och några deltagare till. Det blev en blöt fest och där slutade det med både det ena och det andra. 

Malin Gramer, Paulina "Paow" Danielsson och Saga Scott dök upp tillsammans på Kristallen. Bildkälla: Stella Pictures

Delar med sig av smaskiga detaljer i podd

Under kvällen när Paow hade stått i baren så kom en väldigt känd, svensk artist fram till henne. Enligt henne ska han då ha sagt "Hej, du var jävligt skön i Paradise Hotel".

– Vi stod och snackade en del och han frågade om mitt nummer som han fick då. Jag var tvekis då jag var i ett förhållande. Men när jag hade dragit vidare till ett annat uteställe messade han och frågade om jag skulle komma dit eller inte. Vad tusan tänkte jag och drog dit, berättar Paulina i podden "Sex med Smail och Frida".

– Jag var ganska full men vi gick in på hans rum och ja.... jag kan ju direkt säga att jag aldrig haft så snuskigt sex någon gång. Vi hade jävligt bra sex faktiskt, säger hon. 

Sex med Smail och Frida är en podd där ibland gäster bjuds in och det pratas en hel del om sex. Bildkälla: MTG

– Vad menar du med snuskigt, frågar Smail nyfiket. 

– Ja men det är inte direkt så att man brukar ha analsex med någon man går hem med första gången från krogen kanske. Men vi gjorde verkligen allt. Den ställde man ju upp på kan man säga då sexet var så bra. Vi låg säkert från klockan fyra till nio på morgonen, berättar hon. 

Paulina berättar även att den svenska artisten kändes "väldigt bekväm i sin sexualitet" och att de hade en väldigt trevlig kväll tillsammans. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

Carina Burman får Bonnier-stipendium

Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

1 timme sedan
Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

2 timmar sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

3 timmar sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.