Nicole Falciani och artisten Eric Saade.
Nicole Falciani hånade Eric Saades present. - Foto: Stella Pictures, Instagram/nicolefalciani

Nicole Falciani hånade Eric Saades alla hjärtans dag-present

På nyårsafton gick Eric Saade ner på knä och friade till Nicole Falciani, som sa ja. Parets första alla hjärtans dag som förlovade blev minst sagt minnesrik – Nicole berättar nu om presenten hon fick.


Alla hjärtans dag är över, och världen över uppvaktades män och kvinnor av sin käraste. 

Röda rosor, lite bubbel och kanske choklad hörde nog till vanligheterna – men för stjärnparet Eric Saade, 28, och Nicole Falciani, 21, blev det lite annorlunda.

Eric, som friade till Nicole i Dubai på nyårsafton, bestämde sig nämligen för att överraska sin käraste med en speciell gåva på den romantiska dagen...

I en Instagramstory la Nicole ut en filmsnutt där man hör henne säga "Så vad fick jag av dig i alla hjärtans dag-present" och Eric säger "ingenting" och går ut från rummet.

Nicole visar sedan upp att hon fick en filt av Eric på alla hjärtans dag, och tillägger att hon i julklapp fick en kudde.

Nicole Falciani fick en filt av Eric Saade. Bildkälla: Instagram/nicolefalciani

På Instagram har Nicole blivit överröst med direktmeddelanden från tjejer som har fått allt från kort där det stod "Beklagar sorgen" till och en annan fick en vitlökspress på alla hjärtans dag.

Nicole har även mötts av kritik efter att hon inte var nöjd med presenten hon fick av Eric.

I en video på Instagram bemöter hon nu kritiken och berättar att hon är väldigt ironisk och skämtsam av sig. 

Nicole Falciani och Eric Saade. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon säger även att hon inte skulle klara av att vara i ett förhållande där man inte kan skämta med varandra.

– Rent spontant, ett förhållande där man inte kan vara ironiska med varandra och inte kan småtjafsa och gnabbas och ge pikar – det hade ju varit så tråkigt, säger Nicole.

"Skönt att så många vet allt om mitt och Erics förhållande. Tycker lite synd om er som inte förstår humor", skriver Nicole vidare på sin Instagram.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du blivit glad för filten?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Då kommer Farmen-Levin att vara med i Bonde söker fru

Lasse Kronér leder allsång i sommar

Lasse Kronér bjuder in ett gäng folkkära artister till ett nytt allsångskoncept i sommar. Under sex måndagskvällar med start i början av juli leder han "Lasse på slottet" på Tjolöholms slott utanför Kungsbacka.

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

Alexander Kronlund lämnar juryn i TV4:s "Idol".

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

2 timmar sedan
David Dencik spelar Lars Norén när SVT nu gör tv-serie om den världsberömde dramatikerns teaterpjäs "7:3" och konsekvenserna av uppsättningen.

Carina Burman får Bonnier-stipendium

3 timmar sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".