Isabella Löwengrip badar på strand, arga kommentarer
Fansen rasar mot Isabella Löwengrip - Foto: Lars Pehrson/SvD/TT / Faksimil Instagram @isabellalöwengrip

Isabella Löwengrips weekend får följarna att rasa

Bloggerskan och superentreprenören Isabella Löwengrip, 28, tog sig en weekend i helgen. Hon unnade sig en helg i Doha. Men det var inget beslut som följarna och fansen stöttade. Nu rasar fansen.


Ja, det är minst sagt hård kritik som riktas mot bloggerskan Isabella Löwengrip, 28, efter hennes weekend till Qatars huvudstad Doha. Hon la upp ett inlägg på Instagram där hon myser i baddräkt på stranden. Men den bilden uppskattades inte av många, framförallt inte hennes följare. 

Fansen rasar

I flera kommentarer på bilden står det att följarna nu kommer avfölja på grund av hyckleri.

De arga följarna menar att det är pinsamt av Isabella Löwengrip att be det nya stjärnskottet inom klimat Greta Thunberg, 15, om hjälp med hållbarhet.

För ja, det var ju inte längesen som Isabella faktiskt gick ut med att hon frågat miljöaktivisten Greta om hjälp, som Aftonbladet rapporterade om då. Orsaken var att Isabella "vill bli mer klimatsmart".

Isabella tog en härlig weekend i helgen. Bildkälla: Faksimil Instagram @isabellalowengrip

Kommentarerna

"Du borde tänka mer på miljön" och "Klimatsmart", skriver två användare.

"Anställa hållbarhetsstrateg, men nästa vecka flyga till Doha. Suck. En annan försöker dra sitt strå till stacken - det är för att jämna ut orättvisorna, om alla flög så mycket som vi, skulle vi klimatförändringarna gå 10ggr fortare. Det är egoistiskt, ignorant och oerhört provocerande att flyga så mycket!", skriver en annan. 

Bella svarar på kritiken 

Under lördagen publicerade Isabella ett inlägg på sin blogg där hon besvarar kritiken som hon fått gällande sina flygningar och hur de påverkar miljön. Hon menar att bara för att hon flyger mycket i arbetet betyder inte det att hon måste utesluta all flygning privat. 

”Jag kommer självklart att flyga privat också. Att få komma iväg till solen i februari månad är mitt sätt att orka hålla tempot och det är inget jag kommer att sluta med. Jag är utanför Sveriges gränser halva året, främst i mitt jobb men några dagar privat också”, skriver hon bland annat i blogginlägget.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när hon kände sig korkad och som en dålig förälder. Det kan du läsa mer om här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du tänka på klimatet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.