Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip: "Jag känner mig korkad och som en dålig förälder "

- 26/11/2018, 18:45 -

Det har under måndagen framkommit att Isabella "Blondinbella" Löwengrip nu befinner sig på en annan plats. Anledningen till att hon har flytt landet är för att hon känt sig hotad i sitt eget hem. Här är hennes egna ord.

Isabella Löwengrip har sett bilar utanför hennes hem på natten, sökt på registreringsnumret och sett att ägaren är tidigare dömd för människorov

Anledningen till detta, enligt Löwengrip, ska vara att ex-pojkvännen ska ha spekulerat bort ”tiotals miljoner kronor”. Och att kriminella personer sökt ex-pojkvännen.

Hon menar att hon blivit grundlurad av en person hon en gång har älskat, en person som fått henne att tro i ett och ett halvt år att han är någon annan.

"Så stort svek"

"Alla dessa lögner. Jag förstår inte hur han har lyckats somna om natten. Det är ett så stort svek. Jag är fortfarande i chock. Hur kunde han tro att han skulle lyckas? Låna miljontals kronor av olika ljusskygga människor för att handla dom till ett högre värde. Ett alldeles för högt spel med fel personer. Något som idag spiller över på mig och mina barn", skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.

Ny plats

Sedan i onsdags förra veckan har entreprenören haft bevakning dygnet runt och haft svårt med både sömn och mat. Hon har kämpat sig igenom jobbschemat som varit fyllt med intervjuer, möten, galor och middagar. 

Löwengrip befinner sig nu med barnen på en ny plats och försöker hitta styrka för att orka. Även ex-maken Odd Spångberg har blivit förflyttad. 

"Känner mig korkad"

Isabella Löwengrip känner skuld för att hon inte lämnat tidigare. 

"Jag känner mig korkad och att jag är en dålig förälder som utsatte mina barn för fara. Att jag inte såg något. Förstod något. Ibland sa min intuition åt mig att lämna honom, vilket jag gjorde tre gånger under vår relation på 18 månader. Något stämde inte men jag kunde inte sätta fingret på vad det var. Var det mitt intensiva liv som vanligt ställde till det i relationer? På något sätt tryckte han sig in i mitt liv igen, en väldigt intensiv kärlek från hans håll som jag idag inser inte var på riktigt. Jag var en perfekt pusselbit i hans påhittade liv. Jag antar att mitt namn gjorde det legitimt för honom att låna så höga belopp från människor", skriver Isabella Löwengrip i ett blogg-inlägg.

Något som hon vill poängtera är att hon inte vet var den misstänkte personen befinner sig. Hon har ingen kontakt med honom och vill inte heller hjälpa honom. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Isabella Löwengrip tycker att livet just nu "är en mardröm". Det kan du läsa mer om här.

Brukar du läsa Isabella Löwengrips blogg?