Onsdag 20 Okt
Stockholm

Klippet visar Bishara Morad första gången i en studio – och det är ren magi

För ett år sedan satt Bishara Morad och sjöng på sitt pojkrum. Nu gör han fullkomlig succé i årets Melodifestival. När han upptäcktes av Laila Bagge fick han testsjunga i en studio – och vi kan säga att gåshuden är total.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Bishara Morad, 16, är en av de yngre tävlande i årets upplaga av Melodifestivalen. Men för cirka ett år sedan satt han på sitt pojkrum och sjöng, helt ovetandes om att han snart skulle bli upptäkt av Laila Bagge

Bishara är bara 16 år gammal men redan en fullfjädrad artist. Bildkälla: Bishara Morad Instagram

Efter att en musiklärare i skolan påpekat att han tyckte att Bishara sjöng väldigt bra så startade han upp ett Instagramkonto där han publicerade klipp där han sjöng olika låtar. Kontot fick snabbt tusentals följare och hans låtar började även att spridas bland svenska influensers.

En dag trillade Laila Bagge in på hans konto och man kan gott säga att hon föll pladask för hans röst. 

Laila Bagge blev överöst av mail som tipsade om den talangfulle Bishara. Bildkälla: Stella Pictures

Laila tog den 16-årige Bishara under sina vingar och bara en kort tid senare skulle han komma att släppa sin egen första singel med namnet "Home" som idag finns ute på Spotify. 

När singeln skulle spelas in fick Bishara testsjunga lite i studion, vilket betyder att det är första gången han ställer sig där. Och det hela avslutades med gåsgud och rest nackhår för alla som tittade på. 

Men själv var han inte nöjd. 

"Första gången i en studio. Älskar när man har höga krav på sig själv", skrev Laila tillsammans med en skrattande smily. 

Lyssna på det fantastiska klippet i spelaren ovan. 

Bishara gick vidare under lördagens sista deltävling av Melodifestivalen. Han är nu med och tävlar om vinsten som innebär att representera Sverige i Eurovision. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela