Torsdag 9 Dec
Stockholm

Isabel Adrian brutalt rånad – har lämnat landet

Isabel Adrian blev brutalt rånad
Isabel Adrian blev brutalt rånad i Stockholm. Hon har nu lämnat landet. Foto: Stella Pictures

Det var i början av februari som en kvinnlig tv-profil blev brutalt rånad i centrala Stockholm. Nu berättar Hollywoodfrun Isabel Adrian att det var hon som utsattes för rånet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var den 1 februari som en kvinnlig tv-profil blev brutalt rånad i Stockholm. Hon skulle åka ut med sin bil ur ett garage, när gärningsmännen plötsligt blockerade hennes väg och hoppade in i hennes bil. 

Slag av pistol

Där fick hon ett slag av en pistol i huvudet och gärningsmännen försvann sedan med hennes värdesaker. Bland annat tog de bilnycklar, smycken, mobiltelefoner och pengar.

 – Det stämmer att en händelse har ägt rum vid den aktuella tiden där en person blivit rånad på bland annat en väska och mobiltelefon. Det rubriceras som rån för att målsägaren har blivit hotad och även fått ett slag i huvudet, sa Åsa Wallentin vid Stockholmspolisen då om händelsen till Aftonbladet.

"Skärrad och chockad"

Nu väljer Hollywoodfrun Isabel Adrian, 41, att gå ut och berätta för allmänheten att det var hon som drabbades av det brutala rånet, skriver Aftonbladet.

Isabel Adrian har nu lämnat landet. Bildkälla: Stella Pictures

I ett pressmeddelande skriver Adrians målsägandebiträde Emma Ragnarsson om händelsen:

"Min klient är givetvis mycket skärrad och chockad över det inträffade. Hon mår oerhört dåligt efter händelsen och har på grund av säkerhetsskäl och sitt mående valt att hålla sig undan. Min klient har i nuläget lämnat landet för att kunna återhämta sig i lugn och ro. Hon önskar att såväl media som personer i hennes omgivning kan respektera hennes och hennes familjs önskan att få bearbeta händelsen i fred".

Intensiv polisjakt

En intensiv polisjakt inleddes för att få fast gärningsmännen. I nuläget sitter två män häktade, misstänkta för rånet.

Gärningsmännens och Adrians bilar kommer att genomgå en teknisk undersökning. Man har även kunnat säkra en övervakningsfilm från platsen där rånet skedde, något som Nyheter24 rapporterade om då.

Genombrottet

Isabel Adrian kunde vi se i tv-rutan redan 2004 när hon deltog i programmet Expedition Robinson. Men det stora genombrottet kom när hon var en av fruarna i tv-programmet Svenska Hollywoodfruar. Adrian är gift med Steve Angello, känd för sin medverkan i dj-gruppen Swedish House Mafia. 

Sedan sin första säsong med Hollywoodfruarna har vi kunnat se Adrian lite här och där. Exempelvis var hon 2016 en av deltagare i det populära tv-programmet Let's Dance på TV4. I dansprogrammet slutade hon på en nionde plats. 

Idag designar Adrian kläder och driver egen blogg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela