Molly Sandén och Danny Saucedos kärlekssaga – allt du vill veta

Idag bekräftade Molly Sandén att förhållandet mellan henne och Danny Saucedo är över. Här är allt du vill veta om det tidigare paret – hur träffades dom? När friade Danny? Stämmer det att de köpte en egen ö?


Idag bekräftade Molly Sandén att relationen med Danny Saucedo är över. De har under många år varit ett av Sveriges mest omskrivna kändispar. Nyheter24 har kartlagt deras kärlekssaga från början till slut.

Så träffades Danny och Molly

Danny och Molly träffades under julgalan år 2012. Året därpå var Danny programledare för Melodifestivalen, och det var då deras relation blev offentlig. 

Molly Sandén och Danny Saucedo på Melodifestivalen år 2013. Bildkälla: Stella Pictures.

När de träffades var de bägge nyblivna singlar. Molly hade precis gjort slut med dåvarande pojkvännen Eric Saade. Danny hade brutit upp med flickvännen Janna Gränesjö som han hade varit ihop med i nio år.

Då friade Danny till Molly

I mars 2016 friade Danny till Molly. Och det var inte vilket frieri som helst – det ägde nämligen rum på toppen av berget Kilimanjaro i Tanzania.

Molly Sandén visade upp sin förlovningsring. Bildkälla: Instagram/m0llys

– Vi kom upp dit och solnedgången var det mest magiska man sett. Så tog Danny iväg mig, gick ner på knä och friade och jag sa ja, berättade Molly för Aftonbladet.

Köpte en egen ö

År 2017 sprudlade verkligen kärleken för det svenska artistparet. I september avslöjade Expressen att de hade slagit på stort och köpt en ö. 

Paret köpte en ö i Enköping, och där finns både bastu och öppen spis. Dessutom fick de med en brygga för flera båtar. Hela kalaset gick på fem och en halv miljon kronor.

Drömmen om barn

I en intervju med Veckorevyn år 2016 berättade Danny om drömmen att en dag bli pappa.

Danny Saucedo och Molly Sandén. Bildkälla: Stella Pictures.

– En sak jag ser fram emot är att få dela föräldraskap med henne. Det skulle vara jättekul att bli farsa åt Mollys barn. Jag är skittaggad på att bli farsa, det har jag nog varit sedan jag var 20, även om jag inte var mogen för det då, sa Danny till Veckorevyn då.

Ställde in bröllopet

År 2017 berättade Danny i en intervju med TV4 om varför paret redan då hade avbokat sitt bröllop. 

– Det kommer inte bli ett giftermål i år, vi hinner inte. För jag är på Börsen och har så mycket manus att tänka på. Vi är inga traditionella personer av oss så vi kommer nog ta det där när det känns bra, sa Danny då.

Uppbrottet

Den 1 mars 2019 bekräftade Molly Sandén att paret har gjort slut. I en intervju med Mix Megapol la Molly korten på bordet.

– Jag festar ensam just nu, så att säga. Det kanske är lite deppigt men det är också något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, berättade Molly i ”Gry Forssell med vänner”.

Danny Saucedo och Molly Sandén har nu gjort slut och brutit sin förlovning. Bildkälla: Stella Pictures.

Molly och Danny var tidigare sambos men är idag skrivna på olika adresser i Stockholm.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!