Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso planerar att dejta en världskändis – på Rebecca Stellas bröllop

- 04/03/2019, 11:11 -

Bianca Ingrosso är single and ready for a new pringle. Och det planerar hon att hitta på vännen Rebecca Stellas bröllop. "Hon nämnde Drake".

I sommar vankas det bröllop för Rebecca Stella, 33, då hon säger ja till fästmannen och skivbolagskungen Manny Dion, 38. Bröllopet kommer att bli pampigt och gästlistan är minst sagt kändistät. Rebecca har planerat sina outfits i detalj (hela tre stycken) och det förutspås att bli en minnesvärd kväll. 

Rebecca Stella med familj
Manny Dion och Rebecca Stella har tillsammans sonen Dion. Bildkälla: Rebecca Stella Instagram
Rebecca Stella och Vanessa Lindblad
Vanessa Lindblad och Rebecca Stella driver tillsammans podden "Nu börjar livet". Bildkälla: Vanessa Lindblad Instagram

Någon som är otroligt peppad på att gå på bröllopet (utöver halva LA:s kändiselit) är Bianca Ingrosso

När Bianca gästade Vanessa Lindblads och Rebecca Stellas podd "Nu börjar livet" så bjöd Rebecca in Bianca till bröllopet – vilket hon idag inte har något minne av. Bianca bad då sin agent Vanessa om hon kunde fråga Rebecca om inbjudan fortfarande står kvar. 

– Bibbs kan inte släppa att hon blev inbjuden till ditt bröllop. Så hon vill att jag ska fråga dig nu i podden huruvida hon är bjuden eller inte, frågar Vanessa. 

– Ja alltså, det är ju svårt att ta tillbaka en inbjudan. Men är hon en riktig vän? För mina äkta vänner pushar för varandras sminkmärken, poddar och så vidare utan att tveka. Man pushar för varandra, och Bibbs har aldrig gjort det, så därför undrar jag – är hon en riktig vän?  säger Rebecca och fortsätter.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso vill väldigt gärna gå på Rebecca Stellas bröllop. Bildkälla: Bianca Ingrosso

– Jag är besviken på att Bibbs inte gjort det. Jag kommer att skicka en inbjudan till Bibbis då jag lovat henne det. Men det här blir en liten känga till henne, säger Rebecca. 

"Drake? Nja"

Men Biancas planer är inte endast att fira kärleken för brudparet – utan även att eventuellt hitta lite kärlek själv. Vanessa berättar nämligen att Bianca varit otroligt nyfiken på den kändistäta gästlistan, då hon är sugen på att hitta sig ett litet haff. 

– Hon kommer vara väldigt nyfiken på hur gästlistan ser ut, för hon vill ju träffa en man på ditt bröllop.  

– Ja men det kanske hon gör, vem har hon på span?, frågar Rebecca. 

Rebecca Stella
Rebecca Stella planerar att ha tre stycken ombyten för sin stora dag. Bildkälla: Rebecca Stella Instagram

– Hon fick lite hybris när hon tänkte på när hon skulle välja. Hon ba "Drake... njaaaaa", haha, skrattar Vanessa. 

Rebecca tillägger sedan att hon planerar att ha lite svenska artister på sitt bröllop och att hon ser väldigt mycket fram emot sin stora dag. 

Är du sugen på haff?