Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zara Larsson möts av kritik: "Avskyr kändishyckleri"

- 07/03/2019, 17:04

Zara Larsson intervjuades i Daniel Redgerts podcast Radio Redgert och där berättade hon bland annat att hon gör av med 150 000 kronor i månaden. Nu möts Zara av kritik.

Sångerskan Zara Larsson, 21, gästade Daniel Redgerts podcast Radio Redgert och där öppnade hon upp sig rejält. 

Zara berättade bland annat om sitt tidigare förhållande med Hov1-stjärnan Ludwig Kronstrand och varför deras relation tog slut.

Det blev även något barnförbjudna ämnen när Zara avslöjade vilken porr hon föredrar och svarade på frågan om vilken sexställning som är favoriten.

Zara Larsson
Zara Larsson gästade Daniel Redgerts podcast Radio Redgert. Bildkälla: Stella Pictures.

"Avskyr kändishyckleri"

Zara avslöjade dessutom att hennes kreditkort fylls på med 150 000 kronor varje månad.

– Jag maxar ut mitt AmEx till hundra procent varje gång, säger Zara i Radio Redgert.

– Säkert 85 procent av allt går till prylar, berättade hon vidare. 

På Twitter reagerade skribenten Bawar Ismail på Zaras ord.

"Internet never forgets. Zara Larsson till vanligt folk 2015: Julhandla inte, tänk på flyktingar. Zara Larsson idag: oj, jag shoppar för 150k i månaden. Avskyr kändishyckleri", skrev han på sin Twitter. Han har hittills fått över 1 000 likes och hundratals retweets.

Bawar Ismail
Bawar Ismail som är ledarskribent på Gefle Dagblad anser att Zara Larsson ägnar sig åt hyckleri. Bildkälla: Twitter/thelemoncurd

Dana Pourkomeylian som är ordförande för Centerpartiets Ungdomsförbund i Västra Götaland retweetade Bawars tweet och skrev till: "Ping Zara Larsson. Hoppas att du lägger 150000/månaden på UNHCR också".

Zara svarade då på kritiken:

"Tycker fortfarande att många julklappar jag fått/gett genom åren inte har uppskattats, utan mest köpts för att ”man måste ju ge presenter” och då kan man ju ge något som betyder? Jag pratade aldrig om en summa, bara att konsumtionen av saker som INTE ENS ANVÄNDS är onödig", skrev Zara på Twitter i ett svar.

"En trist utveckling"

Dana inledde sedan en konversation med Zara på Twitter, och där skrev Dana att hon inte tyckte att det var något fel med det Zara hade sagt år 2015 om att skänka pengar istället för att lägga dom på onödiga saker.

"Det jag anmärker på är att senaste intervjun är en trist utveckling. Hur är 150k/mån på "idk kläder" en "nödvändig konsumtion" som går ihop med uttalandet?", skrev Dana.

Zara svarade då: 

"Fast när jag sa ”ja, vad fan spenderar jag på?” Är ju för att det ÄR orimligt. Orimligt mycket på mat, tex. Det erkände jag ju? Men jag köper inte längre grejer bara för att köpa, som jag gjorde innan (även om SUMMAN var mindre)".