Lördag 24 Jul
Stockholm

Sigrids sorg efter Bianca Ingrossos och Samir Badrans kyss

Sigrid Bernson uppskattade inte kyssen mellan Samir och Bianca.
Bianca Ingrosso och Samir Badran kysste varandra i TV4. Det fick Samirs ex-flickvän Sigrid Bernson att reagera. Foto: Fredrik Sandberg/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Det var i fredagens avsnitt av "Talang" som Samir Badran och Bianca Ingrosso kysste varandra framför kamerorna. Det fick Samirs ex-flickvän Sigrid Bernson att reagera.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i fredags som Bianca Ingrosso, 24, och Samir Badran, 28, gick på en speeddejt i "Talang". 

TV4 kuppade de bägge profilerna med dejten – som avslutades med en kyss. På bästa sändningstid. Bianca tyckte att det "var roligt" och även Samir uppskattade kyssen, skriver Expressen.

"Det var bara en kul grej, dessutom är Bianca jäävligt het", skriver Samir i en kommentar till Expressen.

Men en som inte uppskattade Bianca och Samirs kyss är Samirs ex-flickvän Sigrid Bernson, 30. 

Samir Badran och Bianca Ingrosso kysste varandra i "Talang". Bildkälla: TV4

På sin Instagram Story berättade Sigrid i fredags att hon var ledsen och att tilltaget var respektlöst.

– Vi är inte femton år gamla och jag undrar verkligen när folk ska fatta det. Jag försöker verkligen i den här offentligheten, som vi alla tre befinner oss i, att visa respekt. Och jag känner att vi är alla tre offentliga profiler på TV4, och då tycker jag inte att man gör det på bästa sändningstid, sa Sigrid i sin Instagram Story och fortsatte:

– Jag brukar inte säga ifrån, eller ens stå upp för mig själv, men jag känner att i kväll gör jag det – och säger att jag inte tycker att det är snyggt, sa Sigrid.

Samir Badran och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Instagram/samirbadrans

Bianca Ingrosso är nybliven singel efter uppbrottet från pojkvännen Phillipe Cohen. Samir är även han ute på singelmarknaden – hans förhållande med Sigrid tog slut i januari 2019. 

Nu spekulerar både Bianca och Samirs fans om de nu ska gå på en "riktig" dejt.

I kommentarsfältet på Samirs Instagramkonto så har kyssen blivit en riktig vattendelare. Vissa tycker att det inte var särskit snällt mot Sigrid medan andra tycker att Samir och Bianca är fria att göra precis som de vill.

Elakt av Bianca och Samir?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela