Victor Leksell reagerar på kyssen mellan Samir Badran och Bianca Ingrosso.
Victor Leksell reagerar på kyssen mellan Samir Badran och Bianca Ingrosso. - Foto: Instagram/victorleksell, TV4. Bilden är ett montage.

Victor Leksells pik till Samir efter kyssen med Bianca Ingrosso

Samir Badran och Bianca Ingrosso kysste varandra i "Talang". Då reagerade Biancas gamla hångel Victor Leksell – genom att kommentera på Samirs Instagram.


Det var i fredags som Bianca Ingrosso, 24, och Samir Badran, 28, kysste varandra i "Talang". Samirs ex-flickvän Sigrid Bernson, 30, kommenterade kyssen på sin Instagram story, och hon var inte nöjd.

– Jag brukar inte säga ifrån, eller ens stå upp för mig själv, men jag känner att i kväll gör jag det – och säger att jag inte tycker att det är snyggt, sa Sigrid bland annat.

Kyssen mellan Bianca och Samir har under helgen varit en riktig snackis, och timingen har fått många av Samirs fans att bli upprörda. Det var ju ändå relativt nyligen – i januari närmare bestämt – som förhållandet mellan honom och Sigrid tog slut.

Samir Badran och Bianca Ingrosso kysste varandra i "Talang". Bildkälla: TV4

En av de som också gav sig in i kommentarsfältet var artisten Victor Leksell, 21. Som ni kanske minns så hade Biancas vänner anordnat en singelfest för Bianca i februari. Då hånglade hon loss med just Victor, och på Instagram spreds snabbt hångelbilden på Bianca och Victor.

Så vad tycker Victor om att Bianca nu har kysst Samir? Jo, han verkar faktiskt lite skämtsamt svartsjuk.

Victor Leksell och Bianca Ingrosso hånglade loss för några veckor sedan. Bildkälla: Instagram

"Bort med tassarna", skrev Victor till en bild på Samir och Bianca.

Samir svarade då "Mannen du har alla brudar, ska du ha Bianca också?" och la till en skrattande emoji.

Artisten Anis don Demina svarade på Victors kommentar med en skrattemoji, men andra tyckte inte att det var lika roligt att Leksell "paxade" Bianca.

"Hon e inte kvinna att bestämma själv?????? OMG! Det är 2019! Ni bevisar verkligen hur långt vi kommit, bra jobbat grabbar", löd en kommentar.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

2 timmar sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.