Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Victor Leksells pik till Samir efter kyssen med Bianca Ingrosso

- 11/03/2019, 17:46 -

Samir Badran och Bianca Ingrosso kysste varandra i "Talang". Då reagerade Biancas gamla hångel Victor Leksell – genom att kommentera på Samirs Instagram.

Det var i fredags som Bianca Ingrosso, 24, och Samir Badran, 28, kysste varandra i "Talang". Samirs ex-flickvän Sigrid Bernson, 30, kommenterade kyssen på sin Instagram story, och hon var inte nöjd.

– Jag brukar inte säga ifrån, eller ens stå upp för mig själv, men jag känner att i kväll gör jag det – och säger att jag inte tycker att det är snyggt, sa Sigrid bland annat.

Kyssen mellan Bianca och Samir har under helgen varit en riktig snackis, och timingen har fått många av Samirs fans att bli upprörda. Det var ju ändå relativt nyligen – i januari närmare bestämt – som förhållandet mellan honom och Sigrid tog slut.

Samir Badran och Bianca Ingrosso
Samir Badran och Bianca Ingrosso kysste varandra i "Talang". Bildkälla: TV4

En av de som också gav sig in i kommentarsfältet var artisten Victor Leksell, 21. Som ni kanske minns så hade Biancas vänner anordnat en singelfest för Bianca i februari. Då hånglade hon loss med just Victor, och på Instagram spreds snabbt hångelbilden på Bianca och Victor.

Så vad tycker Victor om att Bianca nu har kysst Samir? Jo, han verkar faktiskt lite skämtsamt svartsjuk.

Victor Leksell och Bianca Ingrosso
Victor Leksell och Bianca Ingrosso hånglade loss för några veckor sedan. Bildkälla: Instagram

"Bort med tassarna", skrev Victor till en bild på Samir och Bianca.

Samir svarade då "Mannen du har alla brudar, ska du ha Bianca också?" och la till en skrattande emoji.

Artisten Anis don Demina svarade på Victors kommentar med en skrattemoji, men andra tyckte inte att det var lika roligt att Leksell "paxade" Bianca.

"Hon e inte kvinna att bestämma själv?????? OMG! Det är 2019! Ni bevisar verkligen hur långt vi kommit, bra jobbat grabbar", löd en kommentar.