Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mia Khalifa och Robert Sandberg har förlovat sig

- 15/03/2019, 13:32 -

Den svenska stjärnkocken Robert Sandberg har friat till flickvännen Mia Khalifa. Nu berättar han om det romantiska frieriet – och Mia visar upp den helt fantastiska förlovningsringen för omvärlden.

Den svenska stjärnkocken Robert Sandberg, 26, och hans flickvän Mia Khalifa, 25, har förlovat sig. 

När paret träffades så jobbade Robert på Michelinkrogen Kong Hans Kælder i Köpenhamn. Mia, som tidigare har arbetat som porrstjärna, berättade i en intervju med danska BT om hur hon år 2018 fick upp ögonen för den tatuerade svensken.

– Jag såg honom på Instagram och började följa honom. Sedan skrev vi till varandra och sedan åkte jag till Köpenhamn för att träffa honom, berättade Mia.

Sedan dess har det hunnit hända en hel del för paret. Mia har träffat Roberts familj, och nu har Robert flyttat hem till Mia i Austin, Texas. De driver även en Youtubekanal tillsammans där de uppdaterar sina fans om vad som pågår i deras liv.

Robert Sandberg och Mia Khalifa
Robert Sandberg och Mia Khalifa har varit ett par sedan 2018. Bildkälla: Instagram/miakhalifa

Berättar om frieriet 

"2018 var året då jag träffade den här tjejen. Hon vände upp och ner på mitt liv och är nu min bästa vän, själsfrände, affärspartner och framtida fru", skrev Robert nyligen på Instagram.

Och igår så friade Robert till Mia!

På Instagram berättar Robert om frieriet. Paret var i Chicago och åt middag på Michelin-restaurangen Smyth. 

Robert Sandberg och Mia Khalifa
Robert Sandberg och Mia Khalifa har förlovat sig! Bildkälla: Instagram/miakhalifa

Robert hade sett till att ringen var gömd i en tallrik av torkade ingredienser och servitörerna sa att det var en "ny rätt". Mia var nyfiken och peppad på att smaka, så hon började mumsa på de oätliga ingredienserna.

"Jag sa åt henne att inte göra det och sen satte jag ringen på hennes finger. Jag älskar dig så mycket", skriver Robert på sin Instagram.

Den bländande och massiva diamantringen är minst sagt fantastiskt vacker. På Instagram har Mia i ett dussintal videos visat sina miljontals följare sin otroliga förlovningsring.

Se mer av ringen i spelaren ovan!