Söndag 1 Aug
Stockholm

Paris Jackson om påstådda självmordsförsöket: "Fuck you, era lögnare"

Paris Jackson
Paris Jackson slår tillbaka efter uppgifterna om självmordsförsök. Foto: Jordan Strauss/AP/TT, Instagram

Under lördagskvällen kom det in uppgifter att Michael Jacksons dotter Paris skulle ha förts till sjukhus efter ett självmordsförsök. Nu slår hon själv tillbaka mot de påstådda uppgifterna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Dokumentären "Leaving Neverland" har under de senaste veckorna blivit väldigt uppmärksammad. Där berättar två idag vuxna män om de sexuella övergrepp som de ska ha blivit utsatta för av den nu avlidna popstjärnan Michael Jackson.

I samband med dokumentären har Michael Jacksons familj och privatliv blivit mycket uppmärksammat. Under lördagskvällen rapporterade den amerikanska sajten TMZ att Michael Jacksons dotter Paris Jackson fördes akut till sjukhus efter ett självmordsförsök. 

Slår tillbaka mot sajten

Men enligt Paris själv så ljuger sajten. På Twitter skriver hon: "fuck you, you fucking liars".

Paris Jacksons svar till TMZ på Twitter. Bildkälla: Twitter

Sitter i en bil

Hon har även lagt upp en story på Instagram där hon sitter i en bil. Detta vid samma tidpunkt som uppgifterna om det påstådda självmordsförsöket kom.

På storyn har hon skrivit: "Fuck you, I'm chilling like Bob Dylan". 

Kontot har över 3,4 miljoner följare.

Bildkälla: Instagram/parisjackson

Tidigare pratat om psykisk ohälsa i media

2017 intervjuades Paris Jackson i Rolling Stone. Då berättade hon att hon hamnat i ett negativt mönster efter pappans död och anklagelserna som han fått. I intervjun berättar hon bland annat också om att hon försökte ta livet av sig när hon var 15 år. 

– Jag var galen. Jag var verkligen galen. Jag gick igenom mycket som tonåring och hade mycket ångest, och jag gick igenom min depression och ångest utan någon hjälp, säger hon i Rolling Stone

Anklagats flera gånger 

James Safechuck och Wade Robson anklagar Michael Jackson i nya dokumentären "Leaving Neverland" för att han ska ha utsatt dem för sexuella övergrepp som barn. Men det är inte första gången Michael Jackson anklagas för att ha förgripit sig på barn. 

Michael Jacksons familj förnekar anklagelserna mot honom. I torsdags gick Paris Jackson ut på Twitter och skrev att det inte är "hennes roll" att försvara sin pappa. 

”Det finns inget jag kan säga som inte redan har sagts när det gäller försvaret. Taj gör ett perfekt jobb, och jag stöttar honom. Men det är inte min roll. Jag försöker bara få alla att lugna ner ner och se den större bilden – det är jag”, skrev hon på Twitter.

Bildkälla: Twitter

Mår du dåligt eller känner du någon som gör det och behöver hjälp? Vid akuta lägen eller vid tankar på självmord, ring alltid 112. Annars finns en stödlinje för personer med tankar på självmord, ring då 90101.

Kommentera
Kopiera länk
Dela