Söndag 25 Jul
Stockholm

Paulina "Paow" Danielsson bjuder på raggningstips: ”Rapa inte och prata inte om bajs”

Paradise hotel
Paow bjuder på raggningstips i kvällens Paradise hotel. Foto: Instagram/kattpaow

Paulina, ”Paow”, Danielsson är ju högaktuell med sin medverkan i den pågående säsongen av Paradise hotel. Den gamla PH-räven har givetvis ett och annat att lära de andra deltagarna – inte minst när det kommer till raggning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I förra veckan kom Ida Melbi, 21, in som den nya jokern i Paradise hotel. Hon kom in med en riktig rivstart och sa att hennes mål är att vinna – utan att någon såg det komma.

I kvällens avsnitt av Paradise hotel säger Ida att hon har en historia av att bara ligga med fula killar. När den nya killen Victor kommer in i huset får Paulina, ”Paow”, Danielsson en strålande idé. 

Paow bestämmer sig för att ta sig an Ida och ge henne några handfasta tips för hur hon ska kunna få till det i huset. 

– Ida var den som blev mest glad över att det kom in en ny kille. Jag ska lära henne att ragga och liksom vara lite mer feminin. Jag ska ge henne raggningstips för hon säger att hon aldrig får ligga, säger Paulina "Paow" Danielsson. 

Ida tar tacksamt emot erbjudandet om att ha Paow som hennes ”wingman”. 

– Det hon sa till mig var att jag inte ska rapa så högt och att jag inte ska prata så mycket om bajs. Jag ska ha kvar min bajs och rap och sånt… men jag ska liksom size it down.”, säger Ida Melbi.   

I kvällens avsnitt av Paradise hotel bjuder Paulina, "Paow", Danielsson på lite raggningstips. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Ikväll sänds det sjunde avsnittet av Paradise hotels jubileumssäsong – och det är dags för skolvecka i paradiset. Den nya killen Victor checkar in och utmanar resten av gänget i historia. 

Bella och Jesper har ju tidigare under säsongen haft en liten fling, men efter förra veckans parceremoni står de med nya partners. Trots att Ida och Jesper varit i storbråk sitter de och håller om varandra, något som inte undgår Bella. 

Missa inte kvällens avsnitt av Paradise hotel  22:00 på TV3, Viafree och Viaplay. 

Vill du veta PH-deltagarnas värsta fylleminne från tiden i Paradise hotel? Kolla in det här klippet!

Se i klippet ovan när Ida berättar om Paulina, ”Paow”, Danielssons raggningstips! 

Kollar du på Paradise hotel?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela