Prinsessan Sofia och prins Carl Philip hyllar Mia Skäringer
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip hyllar Mia Skäringer för hennes show "Avig Maria - No more fucks to give". - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philips hyllning till Mia Skäringer

Mia Skäringers scenshow "Avig Maria - No more fucks to give" har gjort succé. Nu kan Mia räkna prinsessan Sofia och prins Carl Philip till sina fans. På Instagram hyllar nämligen prinsparet Skäringer.


Mia Skäringer Lazár, 42, har skrivit historia – hennes scenshow "Avig Maria - No more fucks to give" har sålt ut Ericsson Globe hela fem gånger.

”Det är jag, Metallica, Eminem och Kent. Alla ni som är så intresserade av försäljningssiffror. Som räknat om och förbi. Förenklat och förklarat min framgång. Reducerat mig till en 'kvinnlig komiker' som hade tur i tiden. Vi har ett nytt resultat. Jag klarade mig fint utan ryggdunk. Utan att någonsin tänka på att jag är kvinna”, skriver Skäringer på Instagram.

Nu står det klart att det det blir ännu en vända med den hyllade showen.

Mia Skäringer har hyllats för sin scenshow "Avig Maria - No more fucks to give". Bildkälla: Stella Pictures

– Ja, va ska jag säga. Jag är så lycklig att få säga allt jag säger i min föreställning under en hel turnésväng till. Jag väntade så länge på att kunna formulera mig och att hitta orden så det tåls verkligen att sägas igen och igen, säger Mia på sin hemsida.

Två av de som såg Mias show i helgen var prinsessan Sofia och prins Carl Philip. Och de var minst sagt imponerade av Mia.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip gillar Mia Skäringer. Bildkälla: Stella Pictures

På Instagram delade prinsparet med sig av en hyllning till den folkkära komikern.

– Tack Mia Skäringer för denna viktiga show, skrev de på sin Instagram Story.

 Hovers informationschef Margareta Thorgren berättar för Svensk Damtidning att parets besök på Mias show inte var officiellt.

– Men det finns ingen speciell tanke bakom detta. Däremot arbetar prinsparet, genom sin stiftelse, mot näthat, vilket är ett brett område med beröringspunkter som gör att de har dessa företräden och gör besök som i helgen. Frågor om jämlikhet och jämställdhet är något hela kungafamiljen står bakom, säger Thorgren till Svensk Damtidning.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip hyllade Mia på sitt Instagramkonto. Bildkälla: Instagram/prinsparet
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.