Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linda Lindorff om viktraset: "Inte mitt val"

- 21/03/2019, 11:35 -

Linda Lindorffs fans har under senaste tiden kommenterat hennes vikt vilket nu fått henne att skriva ut ett inlägg på sin blogg om det hela. "Jag är medveten om hur jag ser ut":

Linda Lindorff är i  full gång med att samla ihop bönder till årets upplaga av Bonde söker fru – och det har minst sagt gått bra. En av årets bönder har minst sagt engagerat publiken redan då han förutspås vara årets nya snygg-bonde. 

Men utöver engagemanget kring den nya bonden så är Lindas följare oroliga för henne. På hennes senaste bilder både på bloggen och Instagram väller det in kommenterar som handlar om Lindas vikt. På kort tid har Linda gått ned en hel del i vikt, men det är enligt henne ingenting hon gjort medvetet.

Linda Lindorff
"Ni som följer mig vet ju att jag varit sjuk i många veckor och att min tunna kropp är ett resultat av att jag inte kunnat äta, opererats i magen och legat med dropp och ofrivillig fasta", berättar Linda. Bildkälla: lindalindorff.blogg.tv4.se

"Det är många som kommenterar att jag är så väldigt smal och jag är medveten om det. Ni som följer mig vet ju att jag varit sjuk i många veckor och att min tunna kropp är ett resultat av att jag inte kunnat äta, opererats i magen och legat med dropp och ofrivillig fasta under så lång tid", skriver hon.

Det var i februari som Linda akutopererades för misstänkt blindtarmsinflammation. 

"Jag hade en stor bukinflammation som påverkat flera olika organ däribland blindtarmen men även äggstock, äggledare och urinblåsa. Blodprov visade på blodförgiftning och detta i kombination med smärta på höger sida o att röntgen visade på inflammation kring blindtarmen gjorde att man drog slutsatsen att det var just blindtarmsinflammation", skrev hon då. 

Blindtarmen opererades bort och efter ett par dagar på sjukhus i Dubai fick Linda åka hem till Sverige. Men hon var fortfarande sjuk. Varken operation eller antibiotikakur bet på inflammationen, det visade sig även då att hon hade bråck.

Linda Lindorff
"Jag är smal sedan förut och då blir sju kilo väldigt mycket", förklarar Linda. Bildkälla: Stella Pictures

"Jag tappade hela 7 kilo! Jag är lång, 177 cm och smal sedan tidigare, så för mig att tappa så mycket vikt är så klart inte bra – jag såg sjukligt mager ut. Mina ben var som spaghetti, jag vet det, jag var för smal och det är inget man vare sig vill va – eller höra, avslutar hon. 

För att gå upp sina tappade kilon har Linda nu börjat träna och äta bra mat. 

"Jag äter bra mat och tränar för att komma tillbaka i den fysiska form jag var innan allt elände hände", skriver hon samtidigt som hon tackat för att hennes följare bryr sig om henne.